Ziyarette teröre karşı GÜÇLİRLİĞİ çıktı

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Teşkilatı ve İskenderun İlçe Teşkilatı İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek yeni yönetime hayırlı olsun dileğinde bulundular. MHP İl Başkanı Adnan Akdaş, basın Türkiye’de önemli bir yeri olduğunu hatırlatarak, İskenderun basınının kendilerin için ayrı bir yeri ve önemi olduğunu ifade etti.
Ziyarette teröre karşı GÜÇLİRLİĞİ çıktı
Başkan Akdaş, “Bizlerde ilçe başkanlarımızla seçim programı hazırladık. Allah nasip ederse Hatay’da hem Büyükşehir’i hem de bütün ilçeleri alacağız. Bununla ilgili istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Büyükşehir kapsamında Hatay’ı ulaşmak istediği seviyeye getirmeyi amaçlıyoruz. Biz halkımızın arz ettiği adayımızla birlikte Büyükşehir’i alacağız. Basından takip ettiğimiz kadarı ile Büyükşehir kapsamında ‘AK Parti iki ilçe CHP paylaştı’ diye haberler çıktı. Biz de diyoruz ki; onlar bu ilçeleri paylaşadursun biz de Büyükşehir’i alacağız. Büyükşehir’i alarak bütün ilçelerde çalışmalara başlayacağız. Allah’ın izni ile bu dönem Büyükşehir bizim diyoruz ve Hatay Halkına bunun müjdesini veriyoruz” dedi.
MHP İlçe Başkanı İbrahim Gül ise, şehidimizden dolayı derin bir acı yaşadığımızı kaydederek, “Öncelikle ben şehidimize Allah’tan rahmet yakınlarına da baş sağlığı diliyorum. Yaşanan bu acılarda şunu çok iyi anladık ki; bu olayların altından sadece siyasi partiler kalkamaz. İGC başta olmak üzere tüm sivil toplum örgütleri terörle mücadele konusunda bir araya gelmelidir. Yapılacak olan çalışmalarda ve terörle mücadele de atılacak olan adımlarda birlikte olmalıyız. Burada hiçbir sivil toplum örgütü adı ne olursa olsun kendini bu işten soyutlamamalı. Yaşanan sorunlar ortada. Ülkemizin hangi noktaya geldiği ortada. Buna rağmen AK Parti iktidarı ülkemizi suni gündemlerle meşgul ederek asıl gündeminden çok uzak bir yerlere taşımak istiyor. Ülkenin gerçek gündemi olan terörle mücadele konusuna yoğunlaşmalı” şeklinde konuştu.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmus Aslan da şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet dileyerek, “Allah Rahmet eylesin. Ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz. İGC bildiğiniz gibi tarihi bir bina. Binamız Türkiye’de bütün kurumlara açık olan sivil toplum örgütleri siyasi partiler ve vatandaşların sorunlarını anlatabildiği bir merkezdir. MHP’nin gerek il yönetimi gerekse de ilçe yönetimi ile bugüne kadar hep iyi diyaloglar içerisinde olduk. İnşallah bundan sonra da yeni yönetimimizle de aynı diyalog ve güç birliğini sürdürebiliriz” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.