MİNİK POLİS ADAYLARI YEMİN EDEREK GÖREVE BAŞLADI

Dörtyol Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında, Makbule Hanım Anaokulunda okuyan 150 öğrenciye gönüllü polis kimliği dağıtımı yapıldı. Atatürk Anıtı önündeki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.
MİNİK POLİS ADAYLARI YEMİN EDEREK GÖREVE BAŞLADI
İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekiplerinin katılımcılara yaptıkları bilgilendirme sunumundan sonra açılış konuşması yapan Kayma-kam H. Hasan Özyiğit, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce ortak yapılan bu çalışmalarda verim alınmaktadır, küçük yaştaki öğrencilerimize Polis ağabeyleri ve ablaları gibi olmaları için mesleğin sevdirilmesi kaynaştırılması polisin her yönüyle tanıtılması amaçlanmıştır” dedi.
MİNİK POLİS ADAYLARI YEMİN EDEREK GÖREVE BAŞLADI
Kaymakam Özyiğit “Geleceğin teminatı bu minik yavrularımız ileride ülkemizin her köşesinde vatanını seven koruyan ve bir adım daha ileriye gitmesi için mücadele etme görevini üstlenmiş birer birey olarak çalışacaklardır“ dedi. Törende daha sonra polis kıyafeti giymiş Makbule Hanım Anakolu öğrencileri müzik eşliğinde bir birinden güzel oyunları sergilediler. Küçük öğrencilerin yemin töreninden sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Gönüllü Polis” kimliklerinin dağıtımı yapıldı.
Törene Kaymakam H.Hasan Özyiğit’ in yanı sıra İlçe Emniyet Müdürlüğü birim amirleri ile İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve veliler katıldı.
Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL (Hatay)

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.