Şehidimiz gözyaşlarıyla uğurlandı!

Mardin-Ömerli’de teröristlerce karakola yapılan saldırıda şehit olan J.Kad.Üçvş.İlker Düzova’nın cenaze töreninde gözyaşı sel oldu.
Şehidimiz gözyaşlarıyla uğurlandı!
İskenderunlu şehit J.Kad.Üçvş.İlker Düzova’nın Türk bayrağına sarılı naaşı, İskenderun Merkez Kaptanpaşa Camii’ne getirildi.
İl Müftüsü Mustafa Sinanoğlu ve İskenderun İlçe Müftüsü Hamdi Kavillioğlu tarafından öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, şehit J.Kad.Üçvş.İlker Düzova’nın naaşı askeri törenle bir süre top arabasında taşındı.
Şehit J.Kad.Üçvş.İlker Düzova’nın cenaze törenine, Hatay Vali Vekili Kadim Doğan, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, 39.Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Atınç, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral N.Atilla Demirhan, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Hüsnü Salih Güder, milletvekilleri ve diğer protokol üyeleri ile şehitin yakınları katıldı.
Şehit J.Kad.Üçvş.İlker Düzova’nın cenazesi Karaağaç Asri Mezarlığı’nda defnedildi.
Şehit J.Kad.Üçvş.İlker Düzova için saygı atışında bulunuldu.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, şehit J.Kad.Üçvş.İlker Düzova’nın ailesine başsağlığı diledi.
Şehidimiz gözyaşlarıyla uğurlandı!
İskenderun Belediye binasına, şehitimiz için dev Türk bayrağı asıldı.
İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, yayınladığı mesajında hain terörü kınadı. Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, mesajında şu ifadelere yer verdi: “İskenderunlu evladımız kutsal vatani görevini yaparken, terörist bir saldırıda milletin birliğini ve bütünlüğünü korumak için şehit oldu. Acımız bütün ulusun acısıdır. Bu hain saldırıyı ve terörü lanetle kınıyorum. Bu terörist saldırılar ulusal birliğimizi ve bütünlüğümüzü asla bozamayacaktır. Terör hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Şehitimize Allah’tan rahmet, ailesine ve bütün ulusumuza başsağlığı diliyorum.”

Önceki İçerikNORVEÇ VE AVUSTURYA ATEŞELERİ BAŞKAN SAVAŞ’I ZİYARET ETTİ
Sonraki İçerik‘İDAM GELSİN!’
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.