Krize Üysen Neşteri

İşadamı Nuri Üysen, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yeni yönetimi ziyareti sırasında gündeme gelen turuncu-mavili Kulüpteki krizin çözümüyle ilgili açıklama yaptı. İGC Başkanı Şehmus Aslan, İskenderun’da kentin takımının durumuyla ilgili çok önemli bir sorun olduğuna işaret ederek ne gibi çözüm önlemleri alındığı konusunda soru yöneltti.
İşadamı Üysen, yeni göreve gelen İGC yönetimini kutlayarak basının bir şehrin gözü kulağı, her şeyi olduğunu belirterek, buraya İskenderunspor yönetim kurulu üyesi olarak gelmediğini ancak bu konunun gündeme geleceğini bildiğini söyledi.Krize Üysen Neşteri
Hayırsever İşadamı Üysen, kendisinin şehir dışında olduğunu, İskenderunspor ile ilgili durumu internetten ve gelen telefonlardan öğrendiğini vurgulayarak “Her organın bir yönetim, icra kadrosu vardır. O icra kadrosunun içerisine müdahale etmek çok doğru değil. İskenderunspor’un 21 kişilik bir yönetim kurulu var. Ben de onların içerisinde asbaşkanı, kulüp başkanı, basın sözcüsü var, sade bir üyeyim. Bazen bize görev düştüğünde, işe dahil olmak, neşter vurmak gerekiyor. Onun için geldik. İnşallah bir müdahale daha yapacağız. O müdahale neticesinde iyi bir sonuç alacağız” dedi.
Bu şehrin dinamiklerinin bulunduğuna değinen Üysen “Bu şehrin dinamiklerin harekete geçmesi lazım. Görev tevhidi yapacağız, biz görevimizi yaptık, bu arkadaşlarımızda elini taşın altına koydu diyeceğiz. Yalnız bizden değil, bizim de beklentilerimiz olan kişilerden bu işleri üstlenin diye söyleyeceğiz. Bunlar aşılmayacak şeyler değil, ilk defa da olan şeyler de değil. Aslında doğru şeyler de değil; yani bu hale gelmesi, futbolcuların şehri terk etmesi telefonlarını satmaları, bugünkü olayın neticesi değil, yönetim kurulu başkanı zaten bir açıklama yapacak. Geçen yıl nasıl bir takım çıktı, ne desteklerle çıktı, bugünkü destek neydi? Bugünkü verilen şartlar neydi? Niye o gün değil de bugün! Bunları araştırmak incelemek gerekir” diye konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.