“Kerbelalar Olmasın Diye Kenetlenmeliyiz!”

Memur-Sen çatısı altında Hatay’da faaliyet gösteren çeşitli iş kollarından sendikaların başkan ve yöneticileri, Enerji Bir-Sen Hatay İl Başkanı Ferit Ali Gündel’in misafiri olarak Eğitim Bir-Sen binasında kahvaltıda bir araya geldiler.
Enerji Bir-Sen Hatay İl Başkanı Ferit Ali Gündel, kahvaltıya katılan misafirlerine hitaben yaptığı selamlama konuşmasında, birlik ve beraberlik mesajı verdi ve 15 günde bir gerçekleştirdikleri İskenderun kahvaltısına Antakya’dan katılan misafirlerine teşekkür etti ve aynı zamanda 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü de kutladı.“Kerbelalar Olmasın Diye Kenetlenmeliyiz!”
Memur-Sen ve Diyanet-Sen Hatay İl Başkanı Hasan Urhan, “Muharrem Ayı ve Aşure Günü’nün önemine dikkat çekerek, Bugün çok önemli bir gün hem İslam tarihi açısından hem de aşure günü. Bizler aşure tatlısını yaparken büyük bir kazan içine bin bir çeşit malzeme koyarız. Bugünde burada birçok kurumdan temsilciler bulunuyor. Hepimiz aynı kazanın içinde birlikte daha güçlü bir yapı oluşturuyoruz. Bugün İslam tarihinin en unutulmaz olaylarından İslam aleminin kanayan bir yarası olan Kerbela olayı gerçekleşmiştir. Maalesef bu yarayı deşmeye müsait birçok ortam var. Biz birlik ve beraberlik içinde olursak bu yarayı kanatmamak için elimizden geleni yapacağız. Kerbela bitmedi daha içimizde Kerbelalar var. Hala bu milleti parçalamak isteyen, bizleri birbirimize düşürmek isteyen çok güçler var. Biz Memur-Sen ailesi olarak Kerbela’dan çok büyük ders almamız lazım.”

Önceki İçerikBriç Spor’u Kursuna Kayıtlar Başladı!
Sonraki İçerik“İSKENDERUNSPOR HAK ETTİĞİ YERE GELECEK”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.