Briç Spor’u Kursuna Kayıtlar Başladı!

Briç öğrenmek ve bu sporla ilgilenen seçkin insanlardan birisi olmak istiyorsanız yakında başlayacak kursa kayıt yaptırmalısınız..

Dünyanın bir süredir yakından izlediği ve her geçen yıl yaygınlaşan Briç Spor’u İskenderun’da da gelişmeğe devam ediyor.
Türkiye’de ve Dünya’da tüm spor dallarında olduğu gibi bir federasyonu ve kulüpleri bulunan Briç Spor’u, ancak lisans aldıktan sonra profesyonel müsabakalara katılma hakkı sunuyor.Briç Spor’u Kursuna Kayıtlar Başladı!
Bir zihin sporu olarak insanların mantık ve muhakeme yeteneğini geliştiren Briç Spor’unun, beyni ömür boyu zinde tutma özelliğine dikkat çeken İskenderun Briç Kulübü Başkanı Mehmet Çorapçı, “Briç Spor’una ilgi her geçen yıl artarken, nasıl oynandığı konusunda bir eğitim almak zorunluluktur. Bu nedenle yakında başlayacak kurslarımıza kayıtlarımız başladı. Briç Sporu ile ilgilenen ve öğrenmek isteyenler İskenderun Belediyesi Biyolojik Arıtma Tesisleri’nin hemen yanında bulunan İskenderun Briç Kulübü’ne 0 326 612 00 18 nolu telefondan ulaşarak kurslarımıza kayıt koşullarını öğrenebilirler” dedi.

Önceki İçerik“Öğretmenlik yeni nesillere adanmış bir hayatı ifade etmektedir”
Sonraki İçerik“Kerbelalar Olmasın Diye Kenetlenmeliyiz!”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.