“Birlikte başarıyoruz”

İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, protokol üyeleri ve öğretmenler, Atatürk Anıtı arkasında devam eden iskele yapım çalışmasını birlikte izledi.
Atatürk Anıtı’ndaki 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen törende, öğretmenleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, törenin bitiminin ardından, protokol üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Dr. Uğur Feriz, parti yönetimi ve öğretmenlerle birlikte Atatürk Anıtı’nın arkasındaki iskele yapım çalışmasını inceledi.
İskele yapım çalışmasını protokol üyeleri ve öğretmenlerle birlikte izleyen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, iskelenin kentimiz için önemine değinerek, “İskele halkımızı denizle buluşturacak” dedi.“Birlikte başarıyoruz”
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’in, yapımı süren iskele ile ilgili bilgi verdiği protokol üyeleri ve öğretmenler, iskele çalışmasını beğeniyle izleyerek, İskenderun’un böyle bir iskeleye ihtiyacı olduğunu dile getirdiler.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, iskelenin az ilerisinde deniz kenarında çok güzel bir nikah salonu yapıldığını sözlerine ekledi.
Toplam 161 tane kazık borunun çakımı yapılacak olan iskelede, şahmerdan yardımıyla 146 tane kazık borunun çakımı yapıldı. Çakımı yapılan kazık boruların içine demir imalatları yapılarak, betonları dökülüyor. Başlık kirişlerinin kalıp ve demir imalatı yapılacak ve beton dökülecek. İskelenin rıhtım dolgusu yapılıyor. Prekast kalıpların demir imalatı sürüyor.

Önceki İçerikHOMEND ŞİRİNCE FARKLI KAZANDI
Sonraki İçerikKöprünün ikinci bölümü de tamamlanarak trafiğe açıldı
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.