Fuhuşa suçüstü

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş şube amirliğine bağlı Ahlak Bürosu polislerinin yapmış oldukları çalışmalar neticesinde yabancı uyruklu hayat kadınları yakalanarak gözaltına alındı İskenderun da fuhuş aracılarına ve uyuşturucu satıcılarına geçit vermeyeceğini her fırsatta dile getiren emniyet güçleri yapmış oldukları çalışmalarını gece gündüz sürdürüyor.Fuhuşa suçüstü
İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Kurtuluş Mahallesindeki bir evde yabancı uyruklu bayanların fuhuş yaptığı ihbarını alan Asayiş Büro Amirliği ahlak polisleri yaptıkları baskında 3 Gürcistan uyruklu kadınları gözaltına aldı. Yapılan aramada kadınların evinde birkaç paket kubar ele geçirdi. Nana K., Ekarterine O., Teona K. İsimli üç bayan hakkında fuhşa aracılık etmekten ve esrar bulundurmaktan soruşturma başlattı.
Asayiş şube de ifadeleri alınan bayanların ise fuhuş yaparken aynı zamanda uyuşturucuya aracılık yapıp yapmamalarını polis araştırıyor. Yapılan incelemelerde ise üç bayan sınır dışı edilmek üzere bayancılar büroya teslim edilirken, fuhuş yaptırdıkları iddia edilen çete liderlerinin aranmasına devam ediliyor.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.