İskenderunspor’a sahip çıkılamadı

İskenderunspor’lu futbolcular son noktayı koyarak şehri terk ettiler.
300 bin nüfuslu bir koca şehir İskenderun ne yazık ki; 22 kişilik bir takıma sahip çıkmamıştır.
Yıllar çok şeyi alıp götürdü. İskenderun’dan ama hiçbir şey maalesef gelmedi. Hep kaybeden İskenderun olmadı mı! Yıllardır dinledik hep aynı nakaratları.. Gelenler yalan söyleyip mevkiye rahatlıkla geldiler. Ama İskenderun’a hiçbir zaman sahip çıkmadılar.
Ben ve diğer gazeteciler yazmaktan bıktık. İskenderunspor’un maddi sorunlarının olduğunu ve yönetim kurulu üyelerinin bu takıma sahip çıkması gerektiğini defalarca söyledik, yazdık ama maalesef kendi ceplerinden başka hiçbir şeyi düşünmediler. Onlar için yaşadıkları şehirde sosyal ve sportif faaliyetlerin olması çok önemli değil. Kentin ismini taşıyan bir takımın olması da çok önemli değil. Önemli olan herkesin ne kadar para kazandığı idi..
Bakın bu takımda 22 yönetici var. 22 futbolcu olarak düşünün kentimizin ismini temsil eden takımını her bir futbolcuyu biri yanında çalıştırdığını düşünse ve onun ihtiyaçları karşılasaydı. Bugün bu durumlara düşmeyecektik.
Ama bir toplantıda biraz para denildiği zaman arkasına bir daha bakmayanları görmek mümkün oldu. Çünkü İskenderunspor’a para verirlerse ölürler.
Bakın bu takıma ciddi destek olmaya çalışan yöneticilerde var. Onların haklarını yememek lazım!
Takımın içerisinde de dışarısında da büyük sorunlar var. Bu güne kadar yönetim bir araya gelip te toplanmadı. Maddi açıdan bir araya gelip sorunların çözüm için sadece iş adamı Nuri Üysen’e yüklenildi. O da yalnız kaldı diyebilirim. Biraz Başkan Sedat Uysal, biraz Müfit Tennioğlu, Levent Yılmaz mücadele ettiler ama nereye kadar.
Şimdi ne olacak? Bu hafta oynanacak çok önemli bir maç vardı. Bu takımın alacağı galibiyet ise takımın ligde kalmasını beklide ileri de sağlayacaktı. Ama ilgisizliğin doruk noktasına ulaştığı bir takımda futbolcular da kendi başlarına bırakılınca olanlar oldu.
İskenderunspor’un onurlu formasını giyen futbolcular maalesef tesisteki tüm malzemelerini toplayarak şehri terk ettiler. Pazar günü oynanacak olan çok önemli maça çıkacaklar mı kimse bilmiyor. Yönetim kurulunda ise tık yok.
Artık yeter! Bu takımın yönetimine birilerinin icazetiyle geldiyseniz eğer o insana saygı gösterin ve takıma destek olun eğer bunu yapmıyorsanız bari o insanın önünü açın şerefinizle iskenderunspor’n yönetiminden istifa edin.
Eğer bu takımın küme düşmesi gerçekleşirse bu vebalin altında sizlerin kalacağını da şimdiden belirtmek isterim.

Önceki İçerik“Diş eti hastalığı yaygın bir sorun olmaya devam ediyor”
Sonraki İçerikPolis hırsızların ensesinde..
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.