“CHP’den bir halt olmaz”

“CHP’den bir halt olmaz”AK Parti Belediye Meclis Üyesi Ahmet Dönmez, CHP belediye meclis üyelerinin tutumunu eleştirerek, idarenin hizmet üretmediğini ileri sürdü.
CHP’li meclis üyelerinin yatırımlar hususunda, zikzaglar çizdiğini anlatan Dönmez, idareye de yüklendi.
Dönmez, “AK Parti belediye meclis üyeleri olarak, 29 mart seçimlerinden sonra, İskenderun’un menfaati için, kamuoyunu ilgilendiren bütün kararlarda oyumuzun evet olacağını, kamu yararı gözetmeyen uygulamalara da ‘red’ oyu kullanacağımızı deklare etmiştik. Bugün yine aynı düşüncedeyiz. Soruyorum, CHP belediye meclis üyeleri kamuyu ilgilendiren konularda, memleket sorunları hususunda hangi kararlarda oy birliğine vardılar. İskenderun’un geleceği için her yatırım, bizim desteğimizle oy çokluğuyla karara bağlandı. Çünkü biz İskenderun’u seviyoruz. Çünkü biz İskenderun’un gelişmesini istiyoruz” diye konuştu.

CHP GRUBU BÖLÜNMÜŞ DURUMDA
AK Parti Belediye Meclis Üyesi Ahmet Dönmez açıklamasının devamında, “CHP’nin durumu pek parlak değil. CHP grubu, kendi aralarında bölünmüş, birbirlerinin fikirlerine saygı duymayan örnekler sergiliyor. Örnek mi? Dört sene zarfında bir tane 5 yıldızlı otel yapamadık. Hepsi mahkemelik. Oteli geçtik. İskenderun’a bir tane Onkoloji Hastanesi kazandıralım dedik, bu önemli sağlık yatırımına da karşı çıktılar” şeklinde görüş bildirdi..

ÇÖP FABRİKASININ YERİ YANLIŞ
Dönmez, şöyle konuştu: “Suyu getirdik diyorlar. Su şebekesi; sağolsun, bakanımızın, vekillerimizin, gayretleriyle bu duruma geldi. İskele projesi yine bakanlık sayesinde yol aldı. Geçmiş dönemden kalan çöp fabrikası, sebze hali yerleri tamamen yanlış oldu. Sebze halinde çok güzel bir otogar olabilirdi. Çöp fabrikası arazisi büyüyen bir alan. Büyüme, düğünyurduna doğru ilerliyor. Çöp fabrikası buna engel olmayacak mı? Yanlış anlaşılmasın, bizler çöp fabrikasına karşı değiliz ancak, çöp fabrikası cezaevi civarında kurulabilirdi.”

BİRBİRLERİNİ YİYORLAR!
Dönmez, CHP’nin yaklaşımını İsmet İnönü’nün bir anısıyla eleştirdi. Dönmez, “AK Parti olarak meclis toplantısından bir gün önce, grup başkanımız ilçe başkanımız olduğundan, onun başkanlığında toplanıp, gündem maddelerini konuşuruz. Artısıyla eksisiyle görüşürüz. Evet ya da hayır yönünde aldığımız grup kararı ışığında meclise gideriz. Bizim aldığımız kararları hiç bir zaman CHP grubu alamamıştır. Ben CHP’yi şuna benzetirim. Rahmetli İsmet İnönü, birgün İç Anadolu’da bir lokantaya giriyor. Kapıyı, pencereyi örtürüyor. Garson yanına yaklaşıp İnönü’ye ‘ne yersiniz?’ diyor. İnönü de, ‘Birşey almayalım, birazdan birbirimizi yiyeceğiz’ der. CHP’nin düştüğü durum bu. Onun için, İskenderun’u idare eden CHP zihniyeti, bu güzel kenti bir adım ileriye götürememiştir. Onun için benim nazarımda İskenderun tamamen bir Köykent konumundadır. Yaklaşan seçimlerde inşallah İskenderun Belediyesi’ni AK Parti’ye kazandırdığımız zaman, vatandaşlarımız hizmet görecek, yatırıma tanıklık edecek. Bunun örnekleri Türkiye’de mevcuttur. Bugün CHP’nin düştüğü durum ortada. Türkiye’de sadece CHP tek parti kalsa, bu zihniyetle yine yüzde 25’i geçemez” açıklamasında bulundu.

Önceki İçerik“Temizlik denge içerisinde yapılsın”
Sonraki İçerikİTSO’da Arapça kursunu bitirenler sertifikalarını aldı
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.