Zehir tacirleri cezaevinde..

İskenderun’da uyuşturucu satıcılarına yönelik 15 adrese düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 14 kişi tutuklandı. Alınan bilgilere göre, İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 14 kişi, çıkarıldıkları mahkemece “uyuşturucu madde satmak, bulundurmak, hırsızlık ve gasp” suçlarından tutuklandı.Zehir tacirleri cezaevinde..
Sanıkların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 198 gram kubar esrar maddesi, 2 kilo 75 gram eroin, kuru sıkı tabanca ve tabancaya ait şarjör, av tüfeği ve 3 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, dün sabaha karşı ilçeye bağlı Barıştepe, Buluttepe, Dumlupınar, Esentepe, Gültepe, Yıldırımtepe ve Kocatepe Mahallelerinde, özel harekât polislerinin de katılımıyla operasyon gerçekleştirmiş, 14 kişi gözaltına alınmıştı.
Aynı soruşturma kapsamında geçtiğimiz günlerde düzenlenen iki operasyonda gözaltına alınan 30 kişi de tutuklanmıştı. Uyuşturucu ticaretine yönelik operasyonların devam edeceği bildirildi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.