PROJE UYGULAMASI BAŞLIYOR…

UZUN ÇARŞI CEPHE İYİLEŞTİRME, ÜST ÖRTÜ VE SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMA
PROJE UYGULAMASININ TANITIM VE BİLGİLENDİRME TOPLANTISINA
TÜM BASIN MENSUPLARIMIZ DAVETLİDİR.

Antakya Belediyesi Uzun Çarşı Üst Örtü ve Sokak Sağlıklaştırma Projesi’nin uygulama çalışmaları 7 Kasım 2012 Çarşamba günü başlıyor. Kurtuluş Caddesi Uzun Çarşı girişinden başlayarak Tayfur Sökmen Caddesi girişine kadar olan 90 metrelik 1.etap kısmın Cephe İyileştirme, Üst Örtü ve Sokak Sağlıklaştırma Projesi’nin başlangıç ve kamuoyunu bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecek.
7 Kasım Çarşamba günü saat 12.00’de Kurtuluş Caddesi Uzun Çarşı girişinde proje uygulaması başlama töreni düzenlenecek. Törenin ardından Aydın Kasabında öğle yemeği ve proje sunumu gerçekleştirilecek.
Uzun Çarşı Üst Örtü ve Sokak Sağlıklaştırma Projesi tanıtım ve bilgilendirme toplantısına tüm basın mensuplarımız davetlidir.PROJE UYGULAMASI BAŞLIYOR…
**********************************************************************************************
BAŞKAN SAVAŞ’IN BİRLİK VE BERABERLİK BULUŞMALARINDAKİ DURAĞI DÖRTYOL OLDU

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, 18 ay önce başlattığı birlik ve beraberlik toplantılarına aralıksız devam ediyor. Dayanışma buluşmaları çerçevesinde geçtiğimiz günlerde Dörtyol İlçesine giden Başkan Savaş, Dörtyol ilçesi ve bu ilçeye bağlı beldelerin kanaat önderleri ile bir araya geldi.
Dörtyol İlçesi Özerli Mahallesi Merkez Cami İmamı Ahmet Benli’nin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Özerli Mahalle sakinleri, Dörtyol’a bağlı beldelerin din adamları ile kanaat önderleri iştirak etti.
Dörtyol İlçesi Özerli Mahallesi Merkez Cami İmamı Ahmet Benli toplantıda yaptığı konuşmada, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın 18 ay önce başlatmış olduğu birlik beraberlik toplantılarının Hatay genelinde büyük önemi olduğunu, bu toplantının yapılmasında en büyük pay sahibi olan Başkan Savaş’ın katılmasından dolayı ayrı bir memnuniyet duyduğunu ifade etti.
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş yapılan toplantıların “Yaklaşık 18 aydır, belde belde, ilçe ilçe ve köy köy dolaşarak birlik beraberlik toplantılarını sürdürüyoruz. Bu toplantılarımızın amacı Hatay insanımızın birlikte hareket etmesi ve dış mihrakların fikirlerine ayak uydurmamasıdır. Hatay üzerinde çeşitli senaryolar yazılıyor, çiziliyor. Hatay insanı artık bu senaryoları okumak yerine kendi senaryosunu kendi yazıp kendi geleceğini kendi yönlendirmelidir. Hatay genelinde bulunan yüzyıllardır süre gelen kardeşlik, huzur, barış ortamını gelecek kuşaklara aktarmamız gerekir. Çocuklarımıza bırakacağımız en güzel mirasta budur.” dedi.

**********************************************************************************************
BAŞKAN SAVAŞ ŞEYHOĞLU PASAJI ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Meydan Mahallesi Şeyhoğlu Pasajı esnafını ziyaret ederek burada faaliyet gösteren esnaf temsilcileri ile fikir alış verişinde bulundu. Şeyhoğlu Pasajı esnaflarından Ali Cemtaş ev sahibliğinde düzenlenen buluşmaya Belediye Başkanı Lütfü Savaş’la birlikte Belediye Başkan Vekili Serdar Güven, Belediye Meclis Üyesi Kasım Türkeş ile çarşı esnafı katılım gösterdi.
Belediye Başkanı Lütfü Savaş ziyarette Antakya’ya yapılan hizmetleri çarşı esnafı ile paylaştı, önümüzdeki hizmet süreci için planlanan projelerden bahsetti. Şeyhoğlu Pasajı esnafıyla sohbet eden Başkan Savaş, bölge esnafının istek ve temennilerini dinledi, Antakya’da gerçekleştirilen hizmetlerle ilgili karşılıklı fikir alışverişi ve değerlendirmelerde bulundu. Ziyarette ayrıca Şeyhoğlu Pasajı esnafı, Pasajın çevre düzenlemesi konusunda Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’tan yardım talep ettiler. Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, esnafın pasaj çevre düzenlemesi konusundaki talebi üzerine, buranın teknik anlamda incelenmesi ve hizmetin yapılması için destek ve yardımda bulunulacağını söyledi.
Memlekete yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getiren Meydan Mahallesi Şeyhoğlu Pasajı esnafı, ziyaretten ve kent genelinde yürüttüğü çalışmalardan ötürü Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a teşekkür ettiler.

Önceki İçerikÖzellikli itfaiye aracı alınacak
Sonraki İçerikASİ NEHRİ’NDE TEKNEDE NİKAH KIYDILAR
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.