Gelin gönül birliği yapalım

“Gelin gönül birliği yapalım”

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, hedeflerinin İskenderun Belediyesi’ni AK Partili belediye yapmak olduğunu belirtti.
Başkan Feriz, ilçe teşkilatında düzenlenen istişare toplantılarının ikincisinde İsmet İnönü Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
İskenderun’u “AK Belediyecilik” ile buluşturacaklarını belirten Feriz, “Gelin gönül birliği yapalım. İskenderun’un gelişmesi, kalkınması noktasında herkese görevler düşüyor. Bizler Genel hizmetler noktasında İskenderun’a birçok hizmet getirdik. Ak Parti bir hizmet partisidir. Bunu aradan geçen 11 yılda kanıtlamıştır” dedi.
Feriz, “Belediye başkan adayının ismi önemli değil. Altyapısı, çağdaş mahalleleri, sosyal ve kültürel tesisleriyle modern bir kenti gelin hep birlikte inşa edelim. Birlik ve beraberlik içerisinde yerel seçimlere hazırlanıyoruz. Ak Parti Türkiye’de birlik siyasetinin adıdır Ak Parti’de hedef İskenderun Belediyesi’ni AK Partili belediye yapmak” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Feriz, mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini dinledi. Toplantıya meclis üyeleri, mahalle temsilcileri ve partililer katıldı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.