Baştuğ KİSİAD yönetimini ziyaret etti

Baştuğ Çelik Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ, Körfez İskenderun Sanayici ve İş Adamları Derneği (KİSİAD) üyeleri ile dernek binasında kahvaltıda bir araya gelerek, bölge ve ülke ekonomisi hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Baştuğ KİSİAD yönetimini ziyaret etti
KİSİAD Başkanı Tamer Eker ve yönetim kururlu üyelerinin hazır bulunduğu toplantı da Baştuğ, İskenderun’un Demir-Çelik sektöründe önemli bir yeri olduğunu belirterek, “Bölgemize yurt dışından gelen iş adamlarının da bunu fark etiğini ve Afrika ülkeleri olmak üzere diğer ülkelerin de İskenderun’daki demir çelik fabrikaları ile önemli iş bağlantıları yapacak olmaları İskenderun’daki çelik sektörünün pazarını daha da genişletecektir. Tabii bu tür görüşmelerde KİSİAD yönetiminin de aktif bir şekilde çalışarak iş görüşmeleri yapmaları da çok önemli” dedi. KİSİAD Başkanı Tamer Eker ise, ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirerek, “Bölgemizdeki fabrika yöneticileri ile değişik ülkelerden gelen iş adamları arasında köprü vazifesi kuruyoruz. Geçtiğimiz günlerde Burundi’den gelen iş adamları da buradaki demir çelik fabrikalarını gezdiler ve inşaat demirlerini bizim bölgemizden alabileceklerini söylemeleri ise çok önemli gelişme” dedi. KİSİAD yönetim kurulu üyesi Özgün inşaat sahibi Özcan Aslan ise, İskenderun’un ekonomik yönden kalkınması için iş adamları olarak sürekli görüşmelerimiz ve iş bağlantılarımız oluyor. Bu bağlamda Türkiye için çok önemli bir Pazar olan Afrika pazarındaki iş adamları ve işletme sahipleri ile de görüşmelerimiz devam ediyor. İskenderun Demir-Çelik sektörünün yanı sıra limanın da özelleşmesi ile bölgede çok önemli bir ticaret merkezi haline gelecek ve önümüzdeki yıllarda körfezde ekonomik canlılık gözle görünür bir şekilde artacak” dedi.

Önceki İçerikHatay’da kentsel dönüşüm başladı..
Sonraki İçerikDaha güvenli yarınlar için!
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.