Çelik sektöründe İskenderun&Hatay buluşması!

SteelOrbis, Piyasa Sohbetleri Toplantıları’nın 2012’deki son buluşmasını 5 Ekim 2012 Cuma günü (bugün) saat 14.30’da Ottoman Palace Antakya Otel’de gerçekleştirecek.
İskenderun ve Hatay’ın yanı sıra tüm Türkiye’den çelik sektörünün önemli oyuncularını bir araya getirecek olan toplantıda, çelik sektöründen değerli konuşmacılar yer alacak.
Tosçelik’in sponsorluğunda ve Demir Çelik Üreticileri Derneği (DÇÜD), Türk Yapısal Çelik Derneği (TUCSA) desteği ile gerçekleşecek olan toplantıya Birim Makina, Borachart, Liebherr ve Forsen Makine de sponsor olarak katkıda bulunuyor. Toplantıya, aralarında Bamesa Çelik, Bekap Metaş, Borçelik A.Ş, Ertu Demir Çelik, FerMetall, Hatay Çelik, Kerim Çelik, Metinvest International SA Istanbul Ofisi, Nurmet Çelik, Platinum Demir Çelik, AMDS Rozak, Scholz Geri Dönüşüm gibi çelik sektörünün saygın firmalarının da yer aldığı 200’ün üzerinde katılımcı bekleniyor.
SteelOrbis Genel Müdürü Murat Eryılmaz’ın veriler ışığında demir çelik sektörünün içinde bulunduğu tabloyu değerlendireceği bir sunumla başlayacak olan etkinlik, daha sonra SteelOrbis Ürün Yöneticisi Özlem Çırpan’ın “Çelik sektöründe e-Ticaret: OrbisList” sunumu ile devam edecek. Özlem Çırpan’ın hemen ardından ise SGS A.Ş. firması güncel gözetim sorunlarından bahsedecek.
Tosçelik İcra Kurulu Üyesi Bülent Saygılı’nın sunumu ile başlayacak olan 2. Oturum, piyasaların değerlendirileceği panel ile sona erecek.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.