Karakola saldıran teröristler püskürtüldü

Kırıkhan’da bulunan Güzelce karakoluna teröristlerce düzenlenmek istenen baskın son anda önlendi. PKK’nın saldırmak istediği karakol bir gün önce bir teröristin ölü ele geçirildiği bölgede bulunması dikkat çekti.
Hatay Kırıkhan’da bulunan Güzelce karakoluna teröristlerce düzenlenmek istenen baskın son anda önlendi. Termal kamerayla terörist grubun geldiğini tespit eden güvenlik güçleri Pkk’lıları geri püskürttü. Kaçan teröristlerin takibi sırasında bir askeri arca saldırı düzenlendi. Saldırı sonucu 3 askerin yaralandığı bildirildi.
Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Kırıkhan ilçesinde askeri araca düzenlenen roketatarlı saldırıda 3 askerin yaralandığını bildirdi.

Vali Lekesiz, yaptığı açıklamada, Kırıkhan ilçesine bağlı Güzelce Karakolu sorumluluk bölgesinde “kobra” tipi askeri araçla bölgenin termal kameralarla taranması sırasında bir grubun fark edildiğini bildirdi.
Şüphelenilen bu gruba doğru yaklaşılırken roketatarlı saldırı düzenlendiğini ifade eden Vali Lekesiz, saldırıda 1 astsubay ile 2 erin yaralandığını kaydetti.
Hastaneye kaldırılan yaralı 3 askerin hayati tehlikelerinin bulunmadığını belirten Lekesiz, polis ve jandarma özel harekat ekiplerinin de katılımıyla bölgede operasyon başlatıldığını söyledi.

Önceki İçerikHaftayı en karlı Hatayspor kapattı
Sonraki İçerikÇevre hayattır!
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.