CHP’liler dayanışma gecesinde buluştu

Cumhuriyet halk Partisi İskenderun ilçe yönetimi tarafından düzenlenen ‘Birlik ve Beraberlik’ gecesinde partililer buluştu, gönüllerince eğlendi.
CHP’liler dayanışma gecesinde buluştu
CHP İskenderun İlçe örgütü tarafından Casmin Otel de düzenlenen Cumhuriyet Halk Partisi’nin Birlik ve Dayanışma Gecesinde siyasetçiler birbirleri ile sohbet etme ve eğlenme imkanı buldular.
Casmin Otel’de düzenlenen gecede Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu ve İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, Tükiye’nin bugün her zamankinden daha çok CHP’ye ihtiyacı olduğunu ve birlikte el ele vererek mücadele etmeleri gerektiğini vurguladılar.
İskenderun belediye Başkanı Dr Yusuf Civelek yaptığı konuşmada insanların birbirine ve siyasetçiye güvenmesinin önemine değinerek, “Sevgi ve saygıya büyük ihtiyaç var. Birbirimizi seveceğiz ve sayacağız. Yarınlar mutlaka bizim olacaktır” dedi.
Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ünlü sanatçı Neşet Ertaş’ın anıldığı ve türkülerin seslendirildiği gecede, partiler davetliler gönüllerince eğlendiler.

Önceki İçerikHalkıma ve basına teşekkür ederim
Sonraki İçerikKafatası kemiği yerine kondu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.