Kırıkhanspor kupada elendi: 2-0

Ziraat Türkiye Kupası 2. Turda Konya Torku Spor ile karşılaşan Kırıkhanspor karşılaşmadan iki gol yiyerek mağlup ayrıldı.Konya Torkuspor turu geçen takım oldu. Konya Atatürk stadında karşılaşan Kırıkhanspor karşılaşmanın 8.dakikasında kalesinde golü gördü. Atilla’nın attığı gol ile ev sahibi Konya Torku karşılaşmanın bu ilk dakikalarında gelen gol ile moral buldu.Sarı lacivertli takım beraberlik golü için verdiği mücadelede ilk yarı aradığını bulamadı. Soyunma odasına mağlup olarak gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında beraberlik golü arayışı içerisinde olan Kırıkhanspor gol ararken 72’üncü dakikada Ömer’in kırmızı kartla oyun dışı kalması sonrası maça on kişi devam etti. Ev sahibi Konya Torku bu fırsatı değerlendirerek 80’inci dakikada Bilal Aziz’in golü ile farkı ikiye çıkarttı. Karşılaşmanın kalan süresinde başka gol olmayınca Turu atlayan takım Konya Torku oldu. Kırıkhanspor kupadan elendi.
Bu arada Hatayspor da, Tokatspor ile deplasmanda karşılaştığı maçı 3-2’i kaybetti.

Önceki İçerikAteşle oynamayın!
Sonraki İçerikİskenderun Belediyesi’ne ait olan taşınmazların kira ihalesi yapıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.