Ateşle oynamayın!

İtfaiye Teşkilatı’nın kuruluşunun 298. yıldönümü ve İtfaiyecilik Haftası’nda okul öncesi öğrencilerine bilgilendirme ve tatbikat düzenlendi.. İtfaiye Müdürü Ömer Çolak, minikleri uyardı:

“Ateşle oynamayın!”

İskenderun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, İtfaiye Teşkilatı’nın kuruluşunun 298. yıldönümü ve İtfaiyecilik Haftası kutlaması kapsamında, Pamuk Okul Öncesi Eğitim Merkezi’ndeki öğrencileri bilgilendirdi ve küçük bir tatbikat düzenledi.
Ateşle oynamayın!
25 Eylül-1 Ekim İtfaiyecilik Haftası ve İtfaiye Teşkilatının kuruluşunun 298. yıldönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlikte konuşan İtfaiye Müdürü Ömer Çolak, “Yangın olmaması için uymamız gereken kurallar var. Size bu kurallarla ilgili bilgi vereceğiz” dedi.
Yangına karşı alınması gereken önlem ve uyulması gereken kurallar konusunda okul öncesi öğrencilerini bilgilendiren İtfaiye Müdürü Ömer Çolak, çakmak, kibrit, elektrikli sobalar ve aletleriyle, klima kumandasıyla, ocakla, elektrik fişiyle, televizyon ile gelişi güzel oynanmaması, herhangi bir kağıdın tutuşturulmaması konusunda uyarıda bulundu.
Okul öncesi öğrencilerden, sigara içen anne ve babaların evde sigara içmemesi konusunda uyarmalarını da isteyen İtfaiye Müdürü Ömer Çolak, itfaiyenin halkımıza 24 saat esasına göre hizmet verdiğini söyledi. Okul öncesi öğrencileri, İtfaiye Müdürü Ömer Çolak’ın, yangın anında aranması gereken ‘Alo yangın ihbarı 110’ numaralı telefon numarasını, doğru şekilde yanıtladı. İtfaiye Müdürlüğü, öğrenciler için bahçede küçük bir yangın tatbikatı da düzenledi.
Okul öncesi çocukların eğitiminin önemine değinen Pamuk Okul Öncesi Eğitim Merkezi Kurucu Müdürü Selma Türkoğlu, öğrencilerin yangın önlemleri konusunda bilgilendirilmesi nedeniyle İskenderun Belediyesi İtfaiye Müdürü Ömer Çolak’a teşekkür etti.
İskenderun Belediyesi İtfaiye Müdürü Ömer Çolak’a çiçekle teşekkür eden okul öncesi öğrencileri, tatbikat sonrası itfaiye erlerini alkışladı. Okul öncesi öğrencileri ayrıca, İtfaiye Haftası dolayısıyla eğitim merkezinin duvarında pano oluşturdu.

Önceki İçerikHacı Hanifi İlhan toprağa verildi
Sonraki İçerikKırıkhanspor kupada elendi: 2-0
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.