Futbolcular paralarını alamadıkları için antrenmana çıkmadılar

Yine İskenderunspor krizi

İskenderunspor’da tehlike çanları çalmaya başladı. Profesyonel lige çıktığı günden bu yana ciddi ekonomik sorunlarla boğuşan ve ismini taşıdığı kentten bir türlü maddi destek bulamayan İskenderunspor’un yüzüne son oynadığı iki maçından da farklı galibiyetle ayrılmasına rağmen kimse bakmıyor. Geçtiğimiz sezon kaderine terk edilen ve bu olumsuz şartlarda takımı ligde tutmayı başaran başkan ve teknik heyet şu anda da yalnız kaldı.
Yapılan yeni yönetimin arından tüm Hatay bölgesinde ciddi anlamda güç birliğinin olduğunu düşünen spor kulüpleri ve İskenderunsporlu futbolcular umduğunu bir türlü bulamadılar.
Futbolcular paralarını alamadıkları için antrenmana çıkmadılar
İş adamı Nuri Üysen ve Recep Atakaş’ın ciddi destekleriyle şu ana kadar ayakta kalmaya çalışan İskenderunspor’da yönetim kurulundan ses çıkmıyor. 21 yönetim kurulu üyesinin bulunmasına rağmen İskenderunspor’da ise sadece 5 veya 6 yöneticinin görünmesi ve bulunması taraftarı ve İskenderun halkını rahatsız etti.
Önce Türkiye Kupası’ndaki rakibini 4-0 farklı mağlup edip, ardından ligde karşılaştığı Silivrispor’u 2-0’lık skorla evine puansız gönderen futbolcular kendilerine para verilmemesinden dolayı antrenmanlara çıkmadılar. Perşembe Günü Türkiye Kupası maçının hazırlıklarını yapması gereken futbolcular aldıkları toplu kararla paralarını alamadıkları gerekçesiyle antrenmana çıkmadılar.
Bu güne kadar alacaklarının ve peşinatlarının ödenmediğini dile getiren futbolcular, “ Biz kaç yıldır fedakârlık yapıyoruz. Birazda yönetim kurulu yapsın. Üç kişinin üzerine takımı bırakmışlar. Başkan ve bazı yöneticiler nereye kadar para bulacaklar? Diyerek takım içinde yaşadıkları sıkıntıları gün yüzüne çıkardılar.
Bu arada İskenderunspor yönetim kurulu almış olduğu kararla kulüp olarak kredi müracaatında bulundukları ve bu paranın çıkması durumunda futbolculara paralarının ödeneceği öğrenildi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.