YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ, PERSONELİNİ KENDİ EĞİTİYOR

YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ, PERSONELİNİ KENDİ EĞİTİYOR..

‘BAŞAR’ılı Savunma!

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, göreve başladığından bu yana yorulmaksızın personelini bizzat kendisi eğitiyor. Eğitime önem veren İskenderun İlçe Emniyet Müdürü ve Polis Savunma Eğitmeni Cengiz Başar tarafından haftanın beş günü Emniyet Müdürlüğü personeline yönelik, görevleri esnasında meydana gelebilecek olumsuzlukların giderilmesine yönelik eğitim veriliyor.
YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ, PERSONELİNİ KENDİ EĞİTİYOR
Emniyet Müdürü Başar, “Kursa katılanlara, suçluları yakalama, durdurma, etkisizleştirme, kuvvet kullanma, kelepçe takma, blok ve baskı tekniklerinin yanı sıra, hayatta kalma becerisi, teçhizatın güvenliğini sağlama gibi dersleri veriyoruz. Amacımız, polisin etkinliğinin arttırılması, şüphelilere yaklaşma taktik ve teknikleri, modern yöntemlerle saldırganlara müdahale, direnen şahısların kontrol altına alınması ve tüm bu aşamalar esnasında polisin ve karşısındakinin vücut bütünlüğünü koruyabilmek amacıyla Polis Savunma Taktikleri konusunda eğitim vermektir” diye konuştu.

Önceki İçerikYapı denetim hesabında İskenderun Belediyesi’nin tek taraflı tasarrufu sözkonusu değildir
Sonraki İçerikEngelliler için bir ilk!
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.