Tuğamiral Demirhan’dan Vali Lekesiz’e Ziyaret

Mersin Akdeniz Bölge Komutanlığı’nda görev yaparken ilimize atanan İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan, Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz’i ziyaret etti.
Tuğamiral Demirhan’dan Vali Lekesiz’e Ziyaret
Vali Lekesiz, kabulden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Tuğamiral Demirhan’a yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu. Lekesiz, ilimizde tüm kurum ve kuruluşlarımızın uyum ve işbirliği içinde görev yaptığını, Tuğamiral Demirhan’ın da aynı uyum ve işbirliği içerisinde görevini icra edeceğine inandığını kaydetti. Hatay’daki en önemli özelliğin, farklılıkların yüzyıllardır uyum ve ahenk içinde yaşaması olduğunu belirten Vali Lekesiz, Tuğamiral Demirhan’a ilimizdeki hoşgörü ortamını temsil eden, üç semavi dinin simgelerinin bir arada bulunduğu plaket verdi. İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Demirhan ise, kabulden ve iyi temennilerinden dolayı Vali Lekesiz’e teşekkür ederek, İskenderun Deniz Üs Komutanlığı’nın şiltini ve şapkasını Vali Lekesiz’e takdim etti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.