Hırsız ‘dolmuşa’ geldi!

Son günlerde Türkiye’de yaşanan araç hırsızlıkları gün geçtikçe daha da artmaya başladı. İskenderun’da birkaç aracın peş peşe çalınması nedeni ile vatandaşlarda tedirgin olmaya başladı. Hafta sonu Modern Evler mahallesinde dolmuşçuluk yapan Yusuf Gökşen’in kullandığı minibüs sabaha karşı Yunus Emre Mahallesi 309/9 adresindeki çalınırken, araçtan henüz haber çıkmadı.
Hırsız ‘dolmuşa’ geldi!
Dolmuş şoförü Yusuf Gökşen, sabah işe gitmek için arabasının anahtarını alıp sokağa çıktı. Ancak aracının olmadığını gören Gülşen, şok yaşarken durumu hemen polise bildirdi. Aracının çalınmasının çalışamadığını ve ekonomik sıkıntı çektiğini dile getiren Gökşen, “Ne olduğunu anlamadım. Gerçekten şoktayım. Son zamanlarda araç hırsızlıkları arttı. Özellikle Suriyelilerin bölgemize gelmesinden sonra Hatay’da araç hırsızlıklarının artığı söyleniyor. Devletimizden yardım bekliyorum” diyerek yaşadığı sıkıntıyı dile getirdi.
Yusuf Gökşen’in Modern evler dolmuş durağındaki mesai arkadaşları mağdur olan arkadaşlarına yardımcı olmak için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini belirttiler. Bir yandan da Gökşen’i teselli etmeye çalışan dolmuş şoförleri bir an önce aracın bulunması için duacı olduklarını ve arkadaşlarının tekrar işinin başına geçmesini istediklerini belirttiler.

Önceki İçerikPayas’ta huzur kahvaltısı yapıldı
Sonraki İçerikASİ’NİN KIZLARI İSKENDERUN’DA
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.