Hatay takımlarının rakipleri belirlendi

Hatay takımlarının rakipleri belirlendi..

GÜVENİYORUZ!

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur müsabakaları kuraları Olimpiyatevi’nde çekildi. Hatay’ın 2. ve 3. lig temsilcilerinin rakipleri belli oldu. İDÇspor kendi evinde Hatayspor, İskenderunspor 1967 ve Kırıkhanspor deplasmanda tur arayacak.
2. Tur kura çekilişine 108 takım katıldı karşılaşmaları 25, 26, 27 Eylül tarihlerinde; 3. Tur müsabakalarının ise 31 Ekim’de oynanacağını belirtildi. Kura çekilişine; 1. Tur müsabakaları sonucunda tur atlayan 43 takımın yanı sıra Spor Toto Süper Lig’den 13, PTT 1. Lig’den 18 ve Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden 34 takım katıldı.
Bu arada 19 Eylül tarihinde oynanan Kadirlispor-Kilis Belediyespor karşılaşmasında cezalı oyuncunun görev alması nedeniyle, PFDK’nın kararının bekleneceği ve her iki takımın da, tek bir takımla eşleşecek şekilde kuraya katıldıkları vurgulandı.

İDÇSPOR EVİNDE TUR ARAYACAK
Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur Müsabakaları kura çekimi sonrasında İskenderun Demirçelikspor kendi evinde Ofspor ile oynayacak. İskenderunspor 1967 Balıkesirspor ile deplasmanda karşılaşacak. Kırıkhanspor Konya’da Torku Konyaspor ile Hatayspor’da Tokatsporla deplasmanda oynayacak.
İskenderun Demirçelikspor Kulüp Başkanı Cengiz Gül, “Kendi evimizde oynamanın avantajı ile turu geçen taraf olmak istiyoruz. Sporcularıma güveniyorum. Ofspor da güçlü bir ekip. Bu karşılaşmadan turu geçerek yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.
İskenderunspor 1967 Kulüp Başkanı Sedat Uysal, ilk turda önemli bir moral topladıklarını, kötü ve güçsüz takım olmadığını belirterek, Balıkesirspor’da güçlü bir takım ellerinden geleni yaparak turu geçmek istediklerini söyledi.
Hatayspor Kulüp Başkanı Hikmet Çinçin ve Kırıkhanspor Kulüp Başkanı Halil Yılmaz ‘da turu geçmek için yoğun bir mücadele vereceklerini sporcularına teknik heyete güvendiklerinin altını çizerek, “Kupa maçlarının havası farklı oluyor. İyi oynayıp kazanmak turu geçerek moral bulmak istiyoruz” şeklinde konuştular.

İDÇSPOR-OFSPOR KUPA MAÇ PROGRAMI BELLİ OLDU
2012-2013 futbol sezonu ziraat Türkiye kupasında önümüzdeki hafta içerisinde yapılacak olan maçların programı belli oldu.Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, İskenderun Demirçelikspor ile Ofspor arasında oynanacak olan kupa karşılaşması 27 Eylül Perşembe günü saat 14:30’da İskenderun 5 Temmuz Stadı’nda oynanacak.
Bu karşılaşmada galip gelecek olan takıp bir üst tura çıkacak.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.