Gonca Ailesi’nin mutlu günü

Liman-İş Sendikası Genel Mali Sekreteri Hüseyin Gonca’nın güzel kızı Gökçe, hayatını Eren Çevik ile birleştirerek, dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadı.
Gonca Ailesi’nin mutlu günü
3 M Garden Restaurantta gerçekleştirilen düğüne MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, MHP Hatay İl Başkanı Adnan Akdaş, Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül ve yönetim kurulu üyeleri, Gonca ve Çevik ailesi ile kalabalık davetli topluluğu katıldı. İskenderun’da uzun yıllar Liman-İş Sendikasında başarılı ve istikrarlı bir sendikacılık görevi yürüterek işçilerinin hakkını sonuna kadar koruyan daha sonra ise Liman-İş Sendikası Genel Mali sekreteri olan Hüseyin Gonca, kızı Gökçe’nin mürüvvetini görmenin mutluluğunu hayat arkadaşı biricik eşi Saime Gonca ile birlikte yaşadı. Güzel gelin Gökçe’nin beline kuşağını da bağlayan baba Hüseyin Gonca’nın, kızına sarılarak mutluluk göz yaşları dökmesi ise, davetlilere de duygu ve hüzün dolu anlar yaşattı. Genç çift ve düğün törenine iştirak eden davetliler, gece boyunca canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenmenin keyfini çıkarttılar. Misafirlerle yakından ilgilenen Gökçe – Eren çiftinin ise mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Gece boyunca yerlerinde duramayan çifte yakınları da eşlik ettiler. Düğün töreninin sonunda Gökçe Goncanın babası Hüseyin Gonca ve Annesi Saime Gonca ile damat Eren Çevik’in Babası Tuncay Çevik ve Annesi Nilgün Çevik ile aile bireyleri de toplu halde fotoğraf çekinerek bu mutlu günü ölümsüzleştirdiler. Güney Gazetesi olarak Gonca ve Çevik ailelerini kutluyor, genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.