Başkan Civelek rehber öğretmenin nikahını kıydı

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, İskenderun Belediyesi’nin ücretsiz düzenlediği LYS Tercih ve Rehberlik Bürosu’nda gönüllü olarak görev alan rehber öğretmeni Mutlu Keser ile matematik öğretmeni Eda Keskin’in nikahını kıydı.
Belediye Evlendirme Dairesi’nde düzenlenen nikahta, genç çiftin şahitliğini İskenderun Uğur Dershanesi Müdürü Mustafa Uçan ve Yusuf Yayman üstlendi.
Başkan Civelek rehber öğretmenin nikahını kıydı
Nikah töreninde yaptığı konuşmasında, genç çifte bir ömür boyu mutluluk temennisinde bulunan İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, hayatta zaman zaman zorluklarla karşılaşılabileceğini belirterek, “Zorluklara birlikte göğüs gerin” dedi.
Evliliği sürdürmede saygının önemine değinen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Sevginin, saadetin besini saygıdır. Birbirinize hep saygılı olun. Saygı sevginin besinidir. Size bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Hayırlı, gürbüz evlatlar yetiştirin” diye konuştu.
Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, günün anısına genç çifte fincan takımı hediye ederek, “Kahveyi gelin pişirecek, fincanı damat yıkayacak” dedi ve evlilik cüzdanını geline verdi.
Nikahını kıydığı Uğur Dershanesi rehber öğretmeni Mutlu Keser’in, İskenderun Belediyesi’nin üniversite öğrenci adaylarının tercihlerini doğru yapmalarına katkı sunmak amacıyla her yıl ücretsiz hizmet veren Tercih ve Rehberlik Bürosu’nda gönüllü olarak görev aldığını anımsatan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Tercih ve Rehberlik Bürosu’nda üniversiteye girecek çocuklarımıza çok yardım etti. Bu nedenle ayrıca teşekkürü bir borç bilirim” diye konuştu.
Genç çifti kutlayan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, genç çift ve yakınlarıyla günün anısına birlikte fotoğraf çekildi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.