ASİ’NİN KIZLARI İSKENDERUN’DA

Hatay Kadın Girişimciler Derneği’nin Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı koordinasyonunda yürüttüğü Asi’nin Kızları Okuldan Hayata adlı proje kapsamında Yıldız-Selahattin Mıstıkoğlu Kız Meslek Lisesi’nde öğrenim gören öğrenciler hafta sonunu İskenderun’da geçirdi.
ASİ’NİN KIZLARI İSKENDERUN’DA
Proje kapsamında öğrenciler, dernek üyeleri ve öğretmenlerinin eşliğinde İskenderun/Arsuz’da bulunan İssos Otel’de gönüllerince bir gün geçirdiler. Genç kızlar öğretim yılına başlarken böyle bir gün geçirmenin motivasyonlarını artırdığını söylerken, proje başlangıcından bu yana notlarının yükseldiğini ifade ettiler.
Dernek Başkanı Dilek Karadeniz’de çocukların içinde ilk kez İskenderun’u gören gençlerin olmasına dikkat çekerek, “projenin doğruluğuna ve önemine bir kez daha inanmış durumdayız. Çocuklarımızın ifade ettiği gibi proje başladığından bu yana kızlarımızın notları yükseldi, vizyonları farklılaştı. Onlarla birlikte olmak bizleri çok mutlu ediyor aynı mutluluğu onların gözlerin de görüyoruz” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.