ANTAKYA MEDENİYETLER KOROSU HOLLANDA’DA KONSER VERECEK

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş çeşitli ziyaret, etkinlik ve toplantılara katılım göstermek üzere İtalya ve Hollanda’ya 5 gün sürecek bir ziyaret gerçekleştiriyor.
ANTAKYA MEDENİYETLER KOROSU HOLLANDA’DA KONSER VERECEK
Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş ilk olarak İtalya’nın başkenti Roma şehrinde İtalya Kültür Bakanlığı Koruma ve Restorasyon Yüksek Enstitüsü’nde düzenlenecek olan toplantıda bir konuşma yapacak.
İtalya ziyaretinin ardından Türkiye ile Hollanda’nın 400.İş Hukuku kutlama etkinliklerine katılım göstermek ve şehrimizden etkinliklere iştirak edecek delegasyona başkanlık etmek üzere 23 Eylül’de Hollanda’ya geçecek.
Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş Hollanda’nın Ultrech şehrinde Türkiye ile Hollanda’nın 400.iş hukuku kutlama etkinlikleri kapsamında Antakya Medeniyetler Korosu’nun düzenleyeceği konsere katılacak. Antakya Medeniyetler Korosu konseri Hollanda’nın Ultrech şehrinde Dom katedralinde düzenleyecek. Belediye Başkanı Savaş, Ultrech Belediyesi ile Lahey Kültür Ateşeliği’nin ortaklaşa düzenleyeceği etkinliklerde ilimiz delegasyonuna başkanlık ediyor.
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş; İtalya ve Hollanda ziyaretlerinin ve burada düzenlenecek etkinliklerin Hatay’ın tarihi, kültürel zenginliğini, medeniyet birikimini, barış, kardeşlik ve hoşgörü ortamını tanıtmak için önemli fırsatlar olduğunu dile getirirken, Hollanda ve İtalya’da Hatay’ı en güzel şekilde tanıtacağız ve temsil edeceğiz dedi.
Antakya Medeniyetler Korosu Derneği Başkanı Yılmaz Özfırat ise yaptığı açıklamada; üstlendikleri misyon ve vizyonlarıyla Hatay’ı Avrupa ülkelerinde ve dünyanın her bölgesinde tanıtmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini, kendilerini Hollanda’da yalnız bırakmayan Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a teşekkür ettiklerini belirtti.

Önceki İçerikHatay takımlarının rakipleri belirlendi
Sonraki İçerikAykut ailesinin acı günü
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.