Amcaoğlu Vahşeti!

İskenderun’da güpegündüz vatandaşların gözü önünde öfkeli akraba, yakınını önce tüfekli vurdu, sonrasında da satırla boğazını kesip, öldürdü.
Amcaoğlu Vahşeti!
Olay, önceki gün öğle saatlerinde Ziya Gökalp Caddesi üzerinde eski Nil taksi civarında meydana geldi. İddialara göre aile arasında para yüzünden ciddi anlamda yaşanan ekonomik sorunlar nedeniyle Bekir Gökalp’i takip edip tüfekle vuran ve ardından ise satırla boğazını kesen bir kişi motosikletle kaçıp kayıplara karıştı. Olayın hemen ardından çevredeki vatandaşlar durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen emniyet ekipleri ise çevrede yaptığı araştırmada zanlının motosikletle kaçtığını ve çarşı merkezine doğru gittiğini belirledi. Harekete geçen ekipler Şehit Pamir Caddesi üzerinde eşkâli verilen kişiye benzeyen motorlu durdurdu. Yapılan incelemede ismi Zeki Gökalp olduğu anlaşılan kişinin motosikleti üzerinde bir adet satır buldundu ve polis şüpheliyi etkisiz hale getirerek gözaltına aldı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.