Cinayetin şifrelerini İskenderun polisi çözdü

Türkiye’nin gündeminden düşmeyen Ömer Şahin’in kaybolması ile ilgili olaya İskenderun polisi son noktayı koydu. Boğazı kesilerek öldürülen Ömer Şahin cinayetinin zanlıları olan eşi Müge Ş. ve Muhittin G., İskenderun’da gece yarısı operasyonuyla yakalandı.

Cinayetin şifrelerini İskenderun polisi çözdü
Türkiye’nin gündemini oluşturan ve ulusal kanalda günlerdir canlı yayında Ömer Şahin’in kaybolduğu ve eşinin de ortada olmadığı tartışılırken, aradaki sır perdesi aralandı.
İddialara göre ise 17 Nisan tarihinde çorluda eşinin sevgilisi Muhittin G., tarafından boğazı bıçakla kesilerek öldürülen ve daha sonra cesedi bir sandık içerisine Mersin de bir depoda saklanan Ömer Şahin cesedi bulundu. Cesedi günlerdir Türkiye’nin gündeminde olan cinayetin sır perdesini İskenderun polisi bozdu.
Günlerdir televizyon kanalında canlı yayında ailesi tarafından her yerde aranan Ömer Şahin’in cesedinin Mersin’de çıkması üzerine İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer, asayiş şube ekip amiri Komiser Şükrü Erdoğan’ı konuyla ilgili çalışma yapması üzerine görevlendirdi. Eşini sevgilisi ile birlikte bıçakla keserek öldüren iki sevgilinin yakalanması için gece gündüz çalışmalarını sürdüren İskenderun asayiş şube ekipleri, genç kadın ve sevgilisinin İskenderun’da olduğunu tespit ederek gece yarısı yaşadıkları evde yakalamak için düğmeye basıldı.
Asayiş şube komiseri Şükrü Erdoğan yönetiminde gerçekleştirilen gece yarısı operasyonda ise, iki sevgiliyi Numune Mahallesi’nde kiraladıkları evde yakaladılar.
Sorgulamak üzere asayiş şube amirliğine götürülen iki sevgili olayı nasıl işlediklerini ve cesedi nasıl sakladıklarını tek tek anlattılar.
Yakalandıkları evde polis karşısında gören iki sevgili ise şok yaşarken, emniyet müdürlüğünden çıkartılan ikilinin ise hala şokta oldukları yüz ifadelerinden belli oldu.
Mersin polisi tarafından aranan ve İskenderun polisinin başarılı operasyona tarafından yakalanan Müge Ş., ve sevgilisi Muhittin G.,nin sorgulamalarının devam ettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Önceki İçerikBAŞKAN SAVAŞ MUHARİP GAZİLER DERNEĞİ’NDE ETKİNLİĞE KATILDI
Sonraki İçerik5,0 büyüklüğündeki deprem İskenderun’da hissedildi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.