‘DİRLİK MARKET’ VE ‘MUMANS KUAFÖR’E’ BEYAZ BAYRAK

Antakya Belediyesi’nce sağlıklı şartlarda üretim, satış, hizmet veren, hijyen ve halk sağlığı kriterlerini yerine getiren iki işletmeye daha Beyaz Bayrak Belgesi verildi.
‘DİRLİK MARKET’ VE ‘MUMANS KUAFÖR’E’ BEYAZ BAYRAK
Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada, belediyenin şehir içindeki lokantalar, fast-food restoranlar, kasaplar, pastaneler, kafeteryalar, ekmek-pide unlu malulü üretimi ve satış yapan yerler, kuaförler, güzellik salonları, hamamlar, saunalar, et-tavuk satış yerleri gibi işletmeleri temizlik, hijyen, gıda ve sağlık kurallarına özendirmek, bu konuda işletme sahiplerini teşvik etmek amacıyla başlatılan Beyaz Bayrak Projesi; kapsamında yasal kriterleri yerine getiren iki işletmeye daha Beyaz Bayrak Belgesi verildiği belirtildi.
 Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş esnafı Beyaz Bayrak uygulaması ile kaliteli ve ayrıcalıklı hizmete teşvik etmeyi amaçladıklarını kaydetti. Belediye Başkanı Savaş’ın katılım gösterdiği törenle, Zabıta Müdürlüğü’ne yapılan başvuru sonucu yönetmelikle belirlenen kriterleri yerine getiren ve belge almaya hak kazanan 12 işletmeye daha önce Beyaz Bayrak ve plaketleri verildiği hatırlatılırken, aynı proje kapsamında, belirlenen kriterleri yerine getiren iki işletmeye daha Beyaz Bayrak ve plaketleri Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş tarafından sunulduğu ifade edildi.
Törene Belediye Başkanı Savaş’ın yanı sıra, Hesob Başkanı Kadir Teksöz, Belediye Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yelkaya, Belediye Zabıta Müdürü Recep Asıl katılım gösterdi. Antakya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü koordinesinde yürütülen Beyaz Bayrak uygulamasına hak kazanan Antakya Dirlik Market ve Mumans Bayan Kuaför adlı işletmelere ayrı ayrı Beyaz Bayrak belgesi ve plaketlerini sunan Belediye Başkanı Savaş, bu belgenin Antakya Belediyesi sınırları içinde insan sağlığına, tüketici haklarına saygı gösteren nitelikli, kaliteli hizmet üreten ve temiz iş yerlerine verilen değerin belgesi olduğunu bir kez daha vurguladı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.