BASK İLE ÇOCUKLAR GÜLMEYE DEVAM EDİYOR

Sendikacılık çalışmalarının yanında sosyal projelerle adından sıkça söz ettiren BASK Hatay İl temsilciliği, Metin Yılmaz başkanlığında yeni bir projeye daha imza attı. Dar gelirli vatandaşlarımızın çocuklarına dağıtılmak üzere il genelinde toplam 1450 adet okul çantası, 1200 adet su matarası ve 1280 adet kalemlik dağıtımı yapıldı.
BASK İLE ÇOCUKLAR GÜLMEYE DEVAM EDİYOR
Başkan Yılmaz açıklamasında; “Çağdaş ve uygar bir ülke olmanın yolunun kaliteli ve iyi bir eğitim almış nesillerden geçtiğinin bilincinde olarak sendikamızı teşkilatlandırdığımız ilk günden bu yana eğitime verdiğimiz desteği bu yıl da dar gelirli vatandaşlarımızın çocuklarına ulaştırılmak üzere çanta , su matarası ve kalemlik yarmıyla devam ettiriyoruz. Bu kapsamda üyelerimizin belirlediği ailere yardımları ulaştırmak üzere dağıtımı yapılacak çantalar, su mataraları ve kalemlikler sendikamızın Antakya Devlet Hastanesi iş yeri temsilcileri Serdar Kahraman, Hayriye Miskin, Hatay Bağımsız Eğitim Sen İl temsilcisi Hidayet Bilgin, BASK Genel Basın ve Sosyal İşler Sekreteri Galip Kudalak’a teslim edilmiştir” dedi.
Açıklamasının devamında Başkan Yılmaz; “Bu projede amaçımız dar gelirli ailelirin egitim giderlerine bir nebze olsun katkıda bulunmanın yanı sıra çocuklarımızın başı dik bir şekilde onurunu kırmadan sevindirmeyi hedeflediklerini bunun içinde söz konusu kırtasiye yardımını tespit edilen öğrencilerin velilerine teslim edeceğiz” diye konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.