DR. GANİ BAHADIRLI 75 YIL ANAOKULU BÜYÜLÜYOR

Dr. Gani Bahadırlı 75. Yıl Anaokulu yeni yıla merhaba derken velilerin ve ögrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi. Okul Müdüresi Ayşe Ersoy, en az veliler ve çocuklar kadar heyacanlı olduklarını ve bu yıl diğer yıllara nazaran daha iyi daha güzel bir eğitim yılı olacağını söylerken, sözlerine şöyle devam etti.
DR. GANİ BAHADIRLI 75 YIL ANAOKULU BÜYÜLÜYOR
“Sizlerin getirdiği çocuklar; birer çiçek tohumu olarak ülkemin ve dünyanın tüm semalarına serpilecek. Düştüğünüz her yerde sevgiyi, saygıyı, kardeşliği ve barışı yeşertecek. Bu çocukları güzel ve yararlı işlerde görmek, bizim mutlu olmamız için yeterli olacaktır. Bu arada okul ve sınıflar yeni eğitim yılına hazır. Ve öğretmen kadrosu başarılı bir ekipten oluşuyor. Dr. Gani 75. Yıl Anaokulu bu yılda eğitimiyle sosyal faaliyetleriyle kolej okullarıyla yarışır hali gelmiştir. Yaklaşık 10 sınıfıyla ortalama 300 öğrenci barındıran bu bölgenin en kayda değer okulları arasında ilk sırada yer almıştır. Ayrıca, Hatay bölgesinde sadece bu okulda bulunan hayvanat bahçesi de veliler ve çocukları büyülüyor” dedi.

Önceki İçerik‘CHP dünyanın en köklü partisidir’
Sonraki İçerikHOMEND HOŞGÖRÜ CUP BASKETBOL TURNUVASI’NDA SON GÜN
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.