KENT SUSUZ KALDI!

İskenderun’a su veren şehir şebeke ana borusunda meydana gelen su arıza patlağına onarım çalışması yapıldı. İskenderun Belediyesi Su ve Kanal Müdürlüğü ekipleri, Perşembe günü akşam saatlerinde Pınarbaşı mahallesindeki şehir içmesuyu şebeke ana borusunda meydana gelen arızanın giderilmesi amacıyla gece boyu da aralıksız çalıştı.
Şehir şebeke ana borusundaki arıza nedeniyle, şehir merkezindeki mahalleler, tepe mahallelerinin üst kısımları ve Dumlupınar, Muradiye, Pınarbaşı, Mustafa Kemal, Gürsel, Numune, Meydan mahallelerine su verilemedi.
Şehir su şebekesi ana borusunda meydana gelen arızanın akşam saatlerinde giderilmesinin ardından, kesinti yapılan yerlere tekrar su verilmeye başlanacak.KENT SUSUZ KALDI!
Belediye Başkan Yardımcısı Safa Buran, şehir içmesuyu şebekesi ana borusunda meydana gelen arızayı gidermek amacıyla yapılan çalışmayı yerinde inceledi ve Su ve Kanal Müdürü Garip Sönmez’den çalışmayla ilgili bilgi aldı.
Ductil içmesuyu şebeke borusunun döşenme çalışması sürüyor. Sağlıklı ve dayanıklı ductil içmesuyu şebeke borusunun döşenmesiyle, eski ve yer yer çürümüş içmesuyu şebeke borusundan kaynaklanan su kayıp ve su patlağı arızaları yaşanmayacak ve halkımız musluktan sürekli akan ve içilebilir suya kavuşacak.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.