Çalışan kadınlarımız için hafta sonu ve akşam kursları başlayacak

İskenderun Belediyesi Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezleri’nde ücretsiz kurs ve kayıtlar sürüyor

Aydınlık bir geleceğin mimarları kadınlarımızın, ilk öğretmen olan annelerimizin sosyal ve kültürel etkinliklerle kendilerini geliştirmeleri, bilgi ve beceri sahibi olmaları amacıyla çalışmalarını yürüten İskenderun Belediyesi Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezleri, çalışan kadınlarımız için ücretsiz hafta sonu ve akşam kursları da başlatacak.
Çalışan kadınlarımız için hafta sonu ve akşam kursları başlayacak
Kadınlarımıza değişik branşlarda ücretsiz ve sertifikalı kursların verildiği Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezleri, zaman içerisinde kurs çeşitlerinin de artmasıyla atölyeye dönüştü.

Özellikle seramik fırınının da yer aldığı Hürriyet Mahallesi’ndeki merkezde, İskenderun’da bir ilki oluşturan seramik kursları büyük bir ilgi gördü.

İskenderun Belediyesi Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezleri’nde, okuma-yazma, bilgisayar, İngilizce, el sanatları, dikiş, kara kalem-yağlı boya, seramik, ebru, ahşap boyama, pasta-yemek, gümüş işlemeciliği, satranç, evde çocuk bakımı, tiyatro, kilim dokuma, takı tasarım kursları veriliyor.

Dört adet Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi hizmet veriyor
Hürriyet mahallesi, eski İnal Hastanesi yerinde hizmete giren İskenderun Belediyesi Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi’nin ardından, Sakarya, Esentepe ve Mustafa Kemal Mahallesi’nde açılan şubelerle Kadın Kültürevleri’nin sayısı dörde yükseldi.

Kadınlar, kurs sonunda törenle sertifikalarını alırken, çalışmalar da sergileniyor.
Ücretsiz sertifikalı kurslar ve kayıtlar İskenderun Belediyesi Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezleri’nde devam ediyor.

İskenderun Belediyesi Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezleri’nin adres ve telefonları şöyle:
Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi-1 Hürriyet Mahallesi 34. Sok. No:37 (Eski İnal Hastanesi) Telefon 613 42 31, Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi-2 Sakarya Mahallesi 270/4 Sok. No:14 Telefon 615 07 54, Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi-3 Esentepe Mahallesi 343. Sokak No: 13 Telefon 612 08 18, Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi-4 Mustafa Kemal Mahallesi 594 Sok. Doğakent Sitesi D Blok No:13 Telefon 618 01 80.

Önceki İçerikAfyon Karahisar’da ve Şırnak’ta şehitlerimizin acılarını yüreğimizde hissediyoruz
Sonraki İçerikDudu İTSO ziyaretinde Suriye olaylarını değerlendirdi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.