Antakya Temizlik İşçileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği

Geçtiğimiz günlerde Temizlik işçilerini bir çatı altında toplamak, işçiler arasındaki birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışmayı arttırmak amacıyla kurulan Antakya Temizlik İşçileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarete Antakya Temizlik İşçileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Metin Daşçıoğlu, dernek yönetim kurulu üyeleri, Hatay Sosyal Dernekler Federasyonu Başkanı Abdurrahman Taşçıoğlu katılım gösterdi.
Temizlik İşçileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Metin Daşçıoğlu ziyarette yaptığı açıklamada; “ Temizlik alanında çalışan işçi kardeşlerimizi tek çatı altında toplamak, bu kardeşlerimizin haklarını gözetmek, işçiler arasında birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularını pekiştirmek amacıyla derneğimizi kurduk ve faaliyete başladık. Bizlere her zaman destek oldunuz, bundan sonraki süreçte de katkı sağlamaya devam edeceğinize eminiz. Bu yüzden sizi derneğimizin fahri başkanı olarak seçtik.” dedi.
Antakya Temizlik İşçileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği
Hatay Sosyal Dernekler Federasyonu Başkanı Abdurrahman Taşçıoğlu yeni kurulan Antakya Temizlik İşçileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Hatay Sosyal Dernekler Federasyonu bünyesine kattıklarını, temizlik işçisi kardeşlerimizin birlik ve beraberliğine katkı sağlayacak derneğe her zaman destek vereceklerini belirtti.
Antakya’nın temiz bir şehir olması konusunda 3,5 yıllık görev sürelerinde çok önemli faaliyetler gerçekleştirdiklerini, ancak halen istedikleri ve arzu ettikleri seviyede olmadıklarını vurgulayan Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş; “ Biz kurum olarak halkımızı bilgilendirici, bilinçlendirici çalışmalar yaptık. Sizler temizlik işçileri olarak elinizden geleni yapıyorsunuz. Sizlerden isteğim dayanışma içinde olunuz, güzel hizmetler veriniz, şehri temiz tutma adına çalışmalarınızı daha da üst seviyelere çıkarınız. Tek çatı altında toplanmanız memnuniyet verici. Yeni kurulan derneğin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Şahsımı fahri başkan olarak seçmenizden dolayı teşekkür ediyorum. Allah mahçup etmesin.” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.