SEKİZ’in DOKUZ’u film konusu oluyor!

İskenderunlu Yazar Kaan Metin Çelik’in, yayımlanan 13 kitabı arasında en çok ilgi gören ‘Sekizin Dokuzu’ adlı kitabı, 1. ve 2. kitabın birleşimiyle okuyucusuyla buluşuyor. Romanda ortaya konan karakterler; adaleti, ölümsüzlüğü, imkansız aşkları, korkuları, ölümle yaşam arasındaki ince hayat çizgisini kalplere işliyor. Zamanın perdesi yırtılırken, korkularınızla yüzleşeceksiniz. İyi ve kötü yanınızı hissedeceksiniz.
Sekiz’in Dokuz’undaki sırrı çözecek, inanamayacaksınız.
SEKİZ’in DOKUZ’u film konusu oluyor!
Tarihin gizeminde kalan bu öyküyü okurken, yaşam ve ölümün sırlarına tanıklık edeceksiniz. İşte bu kitabın bugüne kadar okuduğunuz kitaplardan farklı bir etkisi olduğunu göreceksiniz.
Yazar Kaan Metin Çelik, “Yaklaşık dört yıl süren bu çalışmanın, kayda değer olduğuna inanıyorum. Sekiz’in Dokuz’u öylesine sürekleyici ki, ilk meyvelerini de almaya başladı” dedi.
Şöyle ki; T.B.M.M bakanlık sitesinde tanıtılan bu kitap için şöyle bir yorum yapılmış:
“Hayatınıza yön verecek kitap.”
Roman herkesin rahatlıkla okuyabileceği bir üslup içeriyor..
Konuyu merak edenler için bir kaç satırbaşı:
“- Dehak hakim konuklarını ağırlarken içlerinden biri yeni hâkimin beraberinde getirdiği dava dosyalarına bakmak istedi. Ve bunu Dehak’la paylaştı:
‘’- Rahatınıza bakın dostum. İstediğiniz gibi inceleyebilirsiniz. Sorunuz olursa memnuniyetle yanıtlarım.’’Hâkim, dosyaları incelerken; gözü “ Sekiz’in Dokuz’u Gibi Ola mısın?” yazılı başlığa takıldı.
İlginç bir başlıktı: ”Hiç böyle dava başlığı mı olur mu?’’ diye düşündü.
Merakını yenemeyip hemen dosyayı aldı, açtı.
Dosyanın içine yalnızca bir not iliştirilmişti; “Olaylar Sekiz’in Dokuz’uyla açığa kavuştu…”
Hepsi bu bir dip nottan ibaretti.
Bir dava dosyasında başka bir açıklama bulunmaması oldukça şaşırmıştı.
Dosyayı alıp Deur’a sordu: “Sekiz’in Dokuz’uyla açığa kavuşan olay nedir?’’ Arkadaşlarıyla beraber bayağı merak etmişlerdi.
– Bu Sekiz’in Dokuz’unu?
-Yargılamayla mı ilgili? Diye hep bir ağızdan sordular.
Kitapla ilgili tanıtım çalışmaları sürmektedir. Eylül-Ekim ayında Pana Film, Osman Sınav, Sinan Çetin, Birol Güven gibi ünlü yönetmen ve yapımcılarla görüşmeler yapılacak olup, kitabın senaryoya dönüştürülmesi planlanmaktadır. Yazar Çelik açıklamasında, “Kitabın basımında desteğini esirgemeyen hayırsever işadamı Sayın Nuri Üysen’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Önceki İçerikOSMANİYE’YE KADIN KONUKEVİ VE ENGELLİLER REHABİLİTASYON MERKEZİ
Sonraki İçerikVALİ CERRAH YENİ OKULLARIN MÜJDESİNİ VERDİ
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.