İskenderun’un başarısı güçbirliğinden kaynaklanıyor

AKİB Başkanlar Kurulu’ndan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e ziyaret:

“İskenderun’un başarısı
güçbirliğinden kaynaklanıyor”
İskenderun’un başarısı  güçbirliğinden kaynaklanıyor
Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) Başkanlar Kurulu, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i ziyaret etti.
Makamda gerçekleşen ziyarete, Akdeniz İhracatçı Birlikleri Genel Sekreteri İsmail Çetin, Akdeniz İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı-Akdeniz Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birlik Başkanı Adnan Ersoy Ulubaş, Akdeniz İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkan Yardımcısı-Akdeniz Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Hayri Uğur, Akdeniz İhracatçı Birlikleri Başkanlar Kurulu üyeleri, Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçılar Birliği Başkanı Ali Can Yamanyılmaz, Akdeniz Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçılar Birliği Başkanı Mehmet Bülent Aymen, Akdeniz Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Uğur Ateş katıldı. Ziyarette konuşan Akdeniz Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Uğur Ateş, Akdeniz İhracatçı Birlikleri Başkanlar Kurulu’nun, ihracatçıların sorunlarının tartışılacağı toplantıya katılmak üzere kentimize geldiğini belirtti.
İskenderun’un elde ettiği başarıda, topyekün beraberliğin büyük rolünün olduğunun altını çizen Akdeniz Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birlik Başkanı Adnan Ersoy Ulubaş, “İskenderun başarı elde etmişse, bunu Belediye Başkanı, Kaymakamı, sanayicisi, tüccarı, esnafı ve çalışanının beraber, topyekün olduğunden elde etmiştir. Sizi tebrik ediyorum” dedi.
Demirçelikteki yatırımların ülke ekonomisine çok büyük katkı sağlayacağını belirten Akdeniz Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birlik Başkanı Adnan Ersoy Ulubaş, bölgemizde demirçelik sektöründe faaliyet gösteren tesislerin sadece İskenderun’u değil, bölgemizi de çok ileriye götüreceğini ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, ülkemizin nadide yerlerinden biri olan İskenderun’un, çok büyük demirçelik üssü haline geldiğini söyledi.
Bir ülkenin gelişmesinde, ihracatın büyük bir kriter olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Üretim varsa ihracat vardır. İhracat ekonominin lokomotifidir. Ekonominin ihtiyacı olan döviz girdisi sağlar” dedi. Limanın önemine de değinen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, limanda yapılan ve yapılacak olan yatırımlar ve kapasite artırımıyla İskenderun ve Hatay ekonomisinin büyük bir ivme kazanacağını söyledi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.