AMCA BİZİ SALINCAKTA SALLAR MISIN?

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, DSİ Parkı’nda yapılan hizmetlerle ilgili röportaj yaparken parkta çocukları ile hoşça vakit geçiren vatandaşlarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi. DSİ Parkı’nı dolaşırken piknik yapan hanımların biberli ekmek ikramını da geri çevirmeyen Başkan Lütfü Savaş’a vatandaşların övgü dolu ifadeleri de dikkatlerden kaçmadı.

AMCA BİZİ SALINCAKTA SALLAR MISIN?
Parkta Başkan Savaş’a ikramda bulunan hanımlar “Sayın Başkanım Allah sizden razı olsun. Burası binalarla, iş makineleriyle dolu bir yerdi. Burayı park haline getirdiniz. Çocuklarımızla, arkadaşlarımızla gelip nefes alıyoruz, güzel vakit geçiriyoruz. Çok teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundular. Belediye Başkanı Savaş kendisine ikram edilen biberli ekmeği Kanal A televizyon ekibiyle paylaşırken, “Bizim yöremizin insanı işte böyledir. Bir lokma ekmeğini sizlerle samimiyetle paylaşır. Yediğiniz biberli ekmek çay veya ayranla beraber özellikle köylerde tandır başında yenen çok lezzetli bir yemek çeşidimizdir” dedi.
DSİ Parkı’nı gezdiği esnada salıncakta oturan çocukları gören ve önce anneleriyle sohbet eden Belediye Başkanı Savaş “ Nasıl iyi vakit geçiriyor musunuz, Memnun musunuz parklardan?” diye sordu. Ev hanımlarının “Sağolun başkanım. Allah sizden razı olsun” ifadelerine maruz kalan Savaş’a salıncakta sallanan çocuklardan da istek geldi. Çocukların “Amca bizi salıncakta sallarmısın ?” isteğine “Tabi sallarım” yanıtını veren Belediye Başkanı Savaş, Kanal A Televizyonu’nun sunucusu Canan Yanık’la birlikte çocukları salıncakta salladı ve onlarla bir süre sohbet etti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.