BAŞKAN SAVAŞ’IN ESNAFLA ÇAY, SİMİT VE TAVLA KEYFİ

Geçtiğimiz hafta sonu Kanal A televizyonu ile birlikte şehri dolaşan Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Vali Ürgen Alanı’nda bulunan Esnaf Çay Bahçesinde dinlenme molası vererek burada esnafla birlikte çay, simit ve tavla keyfi yaşadı. Belediye Başkanı Savaş, vatandaşlarla burada sohbet ederek hatırlarını sordu, fikir alışverişinde bulundu. Görev yaptığı süre içerisinde mecburi kabullerin dışında makamda oturmayı sevmeyen ve daima halkın içinde halkla birlikte yönetim anlayışını benimseyen Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Kanal A televizyonuna verdiği röportajda da 3,5 yıllık görev süresinde makamda resmi kabullerden kaynaklı bulunduğu sürenin toplam 6 saati geçmediğini vurguladı. Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Vali Ürgen Alanı’nda bulunan Esnaf Çay Bahçesine yaptığı ziyarette Kanal A televizyon ekibine, Antakya’nın yöresel simidini çay eşliğinde ikram etti.
BAŞKAN SAVAŞ’IN ESNAFLA ÇAY, SİMİT VE TAVLA KEYFİ

SAVAŞ: EDİLGEN DEĞİL ETKEN BİR YAPIYLA
MEMLEKETE HİZMET EDİYORUZ

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Hatay’ın Yayladağı İlçesi’ne bağlı Leylekli (Çınar) Köyü’nde Hatay Muhtarlar Derneği organizasyonu ile Leylekli Köyü Muhtarı Muzaffer Yücedağ’ın ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltılı buluşmaya katılım gösterdi.
Etkinliğe ayrıca Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Dağıstanlı, Yeditepe Belediye Başkanı Ömer Ateş, Antakya Belediyesi Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yelkaya, Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü, Yayladağı Yeşiltepe Köyü Muhtarı Yakup Yıldız, Közlerik Köyü Muhtarı Abdullah Tartık, Sebenova Köyü Muhtarı Cuma Kaya, Narlıca Beldesine bağlı Yolağzı Mahalle Muhtarı Serçebil Yar, Kardeşler Mahalle Muhtarı Duran Temizkan, Tayyip Erdoğan Mahalle Muhtarı Mustafa Küçük, Hacı Kemal Çil Mahalle Muhtarı Ahmet Arslan, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Ahmet Dönmez, Beyazıt Bestami Mahalle Muhtarı Bahir Erdem, Esenler Mahalle Muhtarı Mehmet Ağırtaş, Narlıca Merkez Mahalle Muhtarı Mustafa Harputlu, Antakya Akasya Mahalle Muhtarı Mustafa Yücedal, Bağrıyanık Muhtarı Mahmut Boyacı, Emek Mahalle Muhtarı Mehmet Cambaz, Esenlik Mahalle Muhtarı Mehmet Atıç, Esentepe Mahalle Muhtarı Mustafa Arslan, Leylekli Köyü ile çevre köy sakinleri katıldı.
Leylekli Köyü Muhtarı Muzaffer Yücedağ ve Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Kemal Dağıstanlı yaptıkları konuşmalarda davetlerine iştirak eden ve her zaman kendilerine sağladığı destek ve katkılardan ötürü Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a teşekkür ettiler.
Hatay Muhtarlar Derneğince Yayladağ İlçesine bağlı Leylekli Köyü’nde düzenlenen buluşmaya katılım gösteren Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş yaptığı açıklamada, “ İlçe, belde ve köylerimize yaptığım her ziyarette gurulanıyorum, duygulanıyorum ve onurlanıyorum. Buralarda bizlere gösterilen yakın ilgi ve alaka, samimiyet ifadeleri ve duyguları bizleri mutlu ediyor. Bu bölgelerde görev yapan köy muhtarlarımızla, belde ve ilçe belediye başkanlarımızla sürekli irtibat halindeyiz, omuz omuzayız. Hep birlikte memleketimize en güzel hizmetleri sunmak için çalışıyoruz. 3,5 yıldır sorumluluğumuz farkında olarak, geldiğimiz yeri unutmadan, attığımız her adımı, ürettiğimiz her hizmeti bilinçli bir şekilde hep birlikte yapmaya gayret gösteriyoruz. Sizlerle onur duyuyoruz, guru duyuyoruz. İşin hakkını vermek için hep birlikte çalışıyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin, arttırsın. Ayrılıktan azap, birlikten rahmet doğar. Edilgen değil etken bir yapıyla memlekete hizmet ediyoruz. Özgün ve özgür olmak için etken olmak şarttır. 400’e yakın üyeye ulaşan Hatay Muhtarlar Derneği Başkanımıza, Yayladağı Belediye Başkanımıza, Yeditepe Belediye Başkanımıza, Köy Muhtarımıza ve tüm belde, ilçe ve köyü sakinlerine bizlere verdiğiniz destek ve katkıdan ötürü teşekkür ediyorum.” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.