‘Onur Konuğu İl Hatay’ Standı’nın Açılışı; GÖRKEMLİ OLDU

İzmir Enternasyonal Fuarı’nın onur konuğu olan Hatay standının açılışı renkli görüntülere sahne oldu. Hatay’a özgü değerlerin tanıtıldığı fuara, İzmirliler yoğun ilgi gösterdi. Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, ilimizin sevgi, barış ve hoşgörü ortamını tüm dünyaya anlatmayı hedeflediklerini söyledi.
‘Onur Konuğu İl Hatay’ Standı’nın Açılışı;  GÖRKEMLİ OLDU
1 No’lu holde yer alan Hatay standının açılışı; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı M.Mehdi Eker, İzmir Valisi Cahit Kıraç, Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, Hatay Milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri, dini cemaat önderleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, işadamları ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.
Stant açılışını hep birlikte gerçekleştiren protokol, ilimizin tescilli tatlısı künefenin ve ilimize özgü diğer lezzetlerin tadına bakmayı ihmal etmediler.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.