Onur konuğu, Hatay..

İzmir Enternasyonal Fuarı yoğun ilgi görüyor

Onur konuğu, Hatay..
Medeniyetler, hoşgörü ve barışın şehri Hatay, İzmir Enternasyonal Fuarı’nda değerlerine özgü ürünleriyle dikkat çekiyor. İzmirliler’in yoğun ilgi gösterdiği standlar dolup taşıyor. Güneşin doğarken güldüğü şehir Payas, İzmir Enternasyonal Fuarı’nda farkındalık yaratıyor.
Bu yıl 81.’si yapılan İzmir Enternasyonal Fuarı’nda onur konuğu olan Hatay, Payas Belediyesi tarafından tanıtıldı. İzmir’de yaşayan vatandaşlara ve fuar konuklarına Payas ve Hatay hakkında bilgiler veren ve hazırlanan envanterler ile genel olarak Hatay tanıtımını yapan Payas, misyonu ve vizyonu ile beğeni topladı. Fuarın açılışını yapan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Hatay milletvekilleri ve Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, standları gezerek, Hatay’ın güzellikleri hakkında bilgi aldılar. Vali Lekesiz, yapılan tanıtım nedeniyle emeği geçen kurumlara teşekkür ettiler.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.