İskenderunspor Beşiktaş ile maç yapacak

Evet, yanlış okumadınız.. Hani hep bahsediyorduk ya hayal de olsa konuşuyorduk.
Ama her zaman inandığım şeylerin bir gün gerçek olacağına da gerçekten çok inancım vardı. İskenderunspor Beşiktaş ile hazırlık maçı yapacak.
Bir zamanlar İskenderunspor dendiği zaman Türk futbolunun önemli takımları İskenderunspor ile oynamaktan gurur ve onur duyarlardı.
Gerçekten oldukça kaliteli takım kuran İskenderunspor ismini Türkiye’de herkese duyurdu. Rüya takım olarak konuşulmaya başlandı.
Eğer şu anda bile İskenderun’un ismi Türkiye’nin önemli takımları tarafından biliniyorsa bence bunda takımın ismini tarih olarak işleten eski başkanlar ve Makzume’nin büyük emekleri vardı.
Herkesin heyecan dolu hafta sonunun beklediği bir İskenderun düşünün! Bu hafta Diyarbakır, Çanakkale, Denizli, İstanbul, Beşiktaş, hatta Anadolu takımlarının yıldızları İskenderun’da maça gelirken, bura da yaşanan atmosferi düşündüklerinde maça 1-0 yenik başlıyorlar. Çünkü ismi sınırları aşmış kaliteli bir ekip kurulmuş
Takımın formaları bile Fransa’dan getiriliyor. Kısacası İskenderunspor o zamanlar herkese heyecan veriyordu. Zamanla yapılan hatalar nedeni ile takıma sahip çıkan insanlar elini eteğini çekince takım ortada kaldı. Sonra kan kayıpları başladı ve İskenderunspor hayalinde bile takımı göremeyeceği kişilerin eline geçti. Sonra koca İskenderunspor yok oldu gitti.
İnanmak başarı getirir
Evet, bir şeye inanacaksınız ki; başarı gelsin eğer inancın yoksa olacakları şansa bırakıyorsan zaten kaybetmişsindir. Gerçekten çok güzel bir yönetim kurulu kuruldu. Şu anda bu yönetim kurulu üyelerinin acilen bir araya gelmeleri gerekiyor. Çünkü takıma yeni transferlerin alınması şart.
Bu kadar güzel havanın yakalanmasından sonra İskenderunspor Beşiktaş ile hazırlık maçına çıkıyor. Gerçekten çok önemli tabi bundan Samet hocanın katkısı çok büyük.. İskenderunspor ile hazırlık maçı yapması ve İskenderunspor’u Ümraniye Tesisleri’nde ağırlaması bu kent için çok önemli bu girişimlerinden dolayı Samet hocama teşekkür ediyorum.
İskenderun adına gerçekten çok önemli gelişmeler oluyor desek yanlış olmaz. İnşallah bunların devamı gelir.
Fenerbahçe’de İskenderun’a gelecekti! Nihat Özdemir öyle söz vermişti. O sözü hala unutmadığımızı ve merakla beklediğimi hatırlatmak istiyorum.

Önceki İçerikİskenderun balıkçılık AB standartlarında
Sonraki İçerikDerdiniz nedir?
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.