Aslan yattığı yerden belli olur

İskenderunspor Basın Sözcüsü Müfit Tennioğlu, turuncu mavili ekibin tesislerinde bakım ve onarım çalışması yapılacağını belirtti.
Aslan yattığı yerden belli olur
İskenderunspor 1967 Kulübü’nün olağan üstü kongresinin ardından görev dağılımı gerçekleştirildi. İskenderunspor’un daha iyi yerlere gelmesi için çalışmalarını hızlandıran yönetim, dört koldan çalışmaları sürdürüyor.
Bir yandan takımın kamp çalışmaları sürerken, diğer yandan transfer çalışmaları da devam ediyor. Yönetim kurulu üyesi ve basın sözcüsü Müfit Tennioğlu, takımın şu anda kampta bulunmasından dolay tadilata ihtiyacı olan tesislerin tamamının bakım ve onarımına başlandığını söyledi.
Uzun yıllardır bakım ve onarımı yapılmayan tesislerin daha kullanışlı ve birçok yerin daha temiz ve kullanılır hale getirilmesi için çalışmalar hızlı bir şekilde sürüyor.
Dün sabah saatlerinde İskenderunspor tesislerine giden ve burada bulunan eksikliklerin tamamını tespit ederek futbolcuların kampta bulunduğu süre içerisinde tesisin yeniden elden geçirilmesini isteyen Tennioğlu, tüm eksikliklerin giderileceğini belirtti. Odaları tek tek gezen Tennioğlu,”Şu anda tesiste bakım ve onarım gerçekleştirilecek. Futbolcularımızın da kampta olmasından dolayı bu işlemlerin yapılması için tam zamanı.. Bazı yerlerde ciddi sorunlar var. Bizlerde tesisleşmenin ne kadar önemli olduğunun farkındayız. En azından ‘Aslan yattığı yerden belli olur’ sözüyle hareket ederek futbolcuların kaldığı yerlerin çok güzel ve rahat olmasını sağlayacağız. Duşların tamamı yeniden elden geçirilecek, duvarların boyaları yenilenecek, kapıların boyaları gerçekleştirilecek. Duvarda kırık dökük olan yerlerin de tamamı hemen yapılacak. Futbolcularda yeni bir sayfa açarak yeni sezona merhaba diyecekler” ifadelerini kullandı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.