İyi ki varsınız!

İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ve Eşi Zeliha Su, Ramazan Bayramı’nda ev ziyaretleriyle takdir topladı. İskenderun’da yaşayan yaşlı, muhtaç ve kimsesiz vatandaşları ziyaret ederek, gönüllerini fetheden Kaymakam Su oldukça duygulandı.
İyi ki varsınız!
İskenderun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Yıldırım’ın eşliğinde Modernevler Mahallesinde kızı ile birlikte yaşayan 83 yaşındaki İbrahim Yeşil ile yine aynı mahallede yalnız yaşamakta olan 60 yaşındaki Elif Bolattürk’ün evine ziyarette bulunan Kaymakam Ali İhsan Su ve Eşi Zeliha Su, onların bayramlarını kutlayarak çeşitli hediyeler verdi.
Yaşlı ve kimsesiz vatandaşlar ile yakından ilgilenerek, hoş sohbet ortamında ziyaretlerini gerçekleştiren Kaymakam Ali İhsan Su ve Eşi, onların herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığı konusunda da bilgi aldı.
Kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı çok memnun olduklarını dile getiren İbrahim Yeşil ve Elif Bolattürk, “Böyle mübarek bir günde evimizi ziyaret ederek, bizlere gösterdikleri yakın ilgi ve alakayla bugünleri bayram tadında yaşamamıza vesile olan kaymakamımız ve eşine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. İyi ki varsınız” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.