Minik kalpleri Başkan Civelek güldürdü

İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, eşi Ümran Civelek ile birlikte Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği’ni ziyaret edip hediyeler vererek bayramlarını kutladı.
Ramazan Bayramı öncesi, Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Başkan Civelek, burada çocuklara da bayram hediyelerini kendi elleriyle takdim etti.
Ziyaret sırasında tek tek çocuklarla tokalaşan ve onlara çikolata ikram eden Başkan Civelek daha sonra derneğe geçerek burada yetkililer ve çocuklarla sohbet etti.
Minik kalpleri Başkan Civelek güldürdü
Minik kalplerin hediyelerini dağıtan İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, “Geleceğimizi bu çocuklara emanet ediyoruz. Onların gelişmesi ve büyümesi ülkemize hizmet edecek olmaları bizleri mutlu ediyor. İskenderun’da kurulan dernek sayesinde bu çocuklar sokaklarda çalışmaktan kurtuldu. Emeği geçen Başkan Zeynep Hanıma ve yönetimine teşekkür ediyorum. Gerçekten onların gayretleri ile çocuklarımızın geleceği emin ellerde” şeklinde konuştu.
Başkan Civelek, Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Zeynep Çakmaklı’ya emekleri ve gayretlerinden ötürü kutlayıp, çeyrek altın hediye etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.