Bu proje İskenderun’u uçuracak

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Deniz Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Milletvekili Karasayar, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz ve parti ilçe yönetim kurulundan oluşan AK Parti heyetini Deniz Ticaret Odası Başkanı Bülent Kavsak ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
DTO Başkanı Bülent Kavsak, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek Milletvekili Karasayar’a teşekkür etti. Şu anda tüm dünyanın gözünün İskenderun’da olduğunu ifade eden Başkan Kavsak, böyle bir durumda şehrin daha da gelişmesi için herkese önemli görevler düştüğünü belirtti. İskenderun’a kurulacak olan ve daha önce Adalet Bakanı Sadullah Ergin’inde katıldığı toplantıda proje sunumu yapılan İskenderun Denizcilik Organize Sanayi Bölgesi’nin bölgemiz için önemini Milletvekili Karasayar’a aktaran Deniz Ticaret Odası Başkanı Bülent Kavsak, 1 milyar dolara mal olacak bu projenin hayata geçirilmesi için destek talebinde bulundu. İskenderun Denizcilik Organize Sanayi Bölgesi için isteyen herkesin hisse alabileceğini kaydeden Kavsak, bölge ekonomisine ve istihdama da büyük katkı sağlayacağını kaydetti.
Bu proje İskenderun’u uçuracak
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise Deniz Ticaret Odası’nın bölgemizin kalkınması için önemli çalışmalar içinde olduğunu belirtti. Birlikte hareket etmenin her zaman fayda sağlayacağını belirten Milletvekili Karasayar, “Bu kentte yaşayan tüm insanlar olarak tek bir amacımız var; o da memleketimize hizmet etme sevdasıdır. AK Parti olarak biz şu ana kadar bölgemize çok büyük hizmetler kazandırdık. İnşallah bu hizmetler bundan sonra da devam edecektir” dedi. Milletvekili Karasayar DTO Başkanı Bülent Kavsak’ın gündeme getirdiği Denizcilik Organize Sanayi Bölgesi içinde gereken desteğin her zaman verileceğini belirtti.
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, daha sonra beraberindeki parti ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İskenderun Kahveciler Odası’nı ziyaret etti. Burada kısaca kente kazandırılan hizmetlerden bahseden Milletvekili Karasayar, Kahveciler Odası Başkanı Mustafa Yılmaz Kurt’a hizmetlerinden ötürü teşekkür etti. Artık kahvelerin daha da modern hale geldiğini aktaran Karasayar, böylelikle insanların birliktelik seviyelerinin de artacağını ifade etti.
Ziyaretten memnun olduklarını belirten Kahveciler Odası Başkanı Mustafa Yılmaz Kurt, Milletvekili Karasayar’a her fırsat bulduğunda yaptığı ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Kıraathanelerin o eski imajının yıkıldığını kaydeden Kurt, “Kıraathanelerimiz, insanların eşiyle ve çocuğuyla gelip çay içebildiği, oturup dinlenebildiği tesisler olacak. Siyaset en güzel kıraathanelerde yapılır. Bizlerde oda olarak bu konuda önemli çalışmalara içindeyiz” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.