Kaymakam Su şehit aileleri ile iftarda bir araya geldi

İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, şehit ve gazi aileleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Yelken Kulübü’nde verilen iftar yemeğine AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, İskenderun Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Fevzi Mercanoğlu, şehit ve gazi aileleri ile birlikte basın mensupları katıldı.
Kaymakam Su şehit aileleri ile iftarda bir araya geldi
Oldukça nezaket ortamında geçen iftar yemeğinde birlik ve beraberliğin en güzel örneği sergilenirken, konukların dayanışma içinde oldukları gözlendi. Eşi ile birlikte iftar yemeğine katılan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, masalarında şehit aileleri ile iftarlarını açarak sohbet etme imkânı buldular.
Kaymakam Su, yemeğin ardından eşi Zeliha Su ile birlikte şehit ve gazi ailelerinin masalarını tek tek dolaşarak yemeğe katılımlarından dolayı teşekkür etti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.