İskenderunspor kamp için Nevşehir’e gitti

Spor Toto 3. Ligdeki temsilcimiz İskenderunspor, geçtiğimiz hafta sonu 1. etap kamp çalışmaları için Nevşehir’e hareket gitti.

Nevşehir’de 10 gün sürecek kamp çalışmalarında futbolcular sıkı bir şekilde lige hazırlanacak. Nevşehir kampının arından13 Ağustos’ta kente dönecek olan İskenderunspor, daha sonra. 14-15-16-17 Ağustos tarihlerinde İskenderun’da çalışmalara devam edecek. Takım 2 gün bayram izninden sonra 20 Ağustos’ta Dorukkaya-Bolu’ya son etap kamp çalışmaları için yola çıkacaklar. 21-31 Ağustos tarihlerinde çalışmalarını tamamlayacak olan İskenderunspor, özel hazırlık maçları da yapacak. İskenderunspor Kulüp Başkanı Sedat Uysal, şu ana kadar gelen iki iş adamımızın yaptıkları maddi destekten dolayı takımın çalışmalara başladığını ifade etti. Uysal desteklerin devamı geldiğinde takıma transfer yapacaklarını dile getirerek, güç şartlar altında takımı lige hazırladıklarını ifade etti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.