Allah dostluğumuzu hiçbir zaman bozmasın.

Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, Dörtyol’daki kurum amirleri ile birlikte çalışanlarıyla iftar yemeğinde buluştu. Tufan, iftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajları vererek, herkesin bu zor günlerde birbirine kenetlenmesi gerektiğini ifada etti.

Tufan Şirketler Grubu’nun Dörtyol Fourway Otel’de verdiği iftar yemeğine, AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, CHP Hatay Milletvekili Mehmet Ali Ediboğlu, Dörtyol Kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit, Dörtyol’daki tüm kurum amirleri, daire müdürleri, Tufan Şirketler Grubu çalışanları ve davetliler katıldı.
Dörtyol’da birlik ve beraberliğin en güzel örneğinin sergilendiği iftar yemeğinde Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan eşi Menekşe Tufan ile birlikte davetlilerle tek tek ilgilenerek örnek bir misafirperverlik sergilediler. Dörtyol ilçe müftüsünün yemek duası okumasının ardından konuşan Tufan Şirketler Grubu Başkanı Osman Tufan, yemeğe katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. Etrafımızda çok büyük savaşların olduğuna dikkati çeken Osman Tufan, bu ortamda ülke olarak birbirimize bağlı olmamız gerektiğinin altını çizerek, “Allah dostluğumuzu hiçbir zaman bozmasın. Bakın Ramazan ayı bizi birbirimizle birleştirdi. Bu ramazan ayı barış huzur ve mutluluğu getirsin” diye konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.